CNAIR a desemnat câștigătorul pentru construcția lotului 1 al autostrăzii Bacău – Pașcani

CNAIR a desemnat câștigătorul pentru construcția lotului 1 al autostrăzii Bacău – Pașcani
Profit.ro
Profit.ro
scris 23 dec 2022

După finalizarea procesului de evaluare a ofertelor, pentru Lotul 1, Săucești (jud. Bacău) - Trifești (jud. Neamț) din autostrada Bacău - Pașcani, parte a A7 (Autostrada Moldovei), CNAIR a comunicat rezultatul procedurii de atribuire.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Ofertantul desemnat câștigător este Asocierea SA&PE Construct SRL – Spedition UMB SRL – Tehnostrade, cu prețul de 1.638.322.250,22 Lei fara TVA, scrie Hotnews.ro

ANUNȚ Digi generează bucurie în Spania CITEȘTE ȘI ANUNȚ Digi generează bucurie în Spania

Durata de execuție a contractelor este de 30 de luni, iar perioada de garanție a lucrărilor este de 10 ani. Finanțarea acestor obiective este asigurată prin PNRR.

Lungimea acestui lot este de 30,3 km.

Semnarea contractului de achiziție publică va fi posibilă după expirarea perioadei de depunere a eventualelor contestații și respectiv după soluționarea contestaților/ plângerilor formulate în cadrul procedurii de atribuire.

Autostrada „Moldovei” A7 are aproape 440 km de la Ploiești (Dumbrava/A3) și până la Siret, la granița cu Ucraina. De la Ploiești până la Pașcani (circa 320 de km) a fost prinsă pe finanțare PNRR, planul pe termen scurt gândit de UE pentru relansarea economiilor post-pandemie. Condiția esențială: proiectele să fie finalizate până în 2026.

În momentul de față toate tronsoanele au fost scoase la licitație (ultimele în luna august 2022), deși pentru A7 au tot fost promise încă din 2020.

Până în acest moment, au fost contractate doar două loturi (49 km) din cele trei de pe Ploiești (Dumbrava) - Buzău, cele două loturi de capăt (16km) ale tronsonului Buzău - Focșani (4 loturi - total 83 km) și cele trei loturi (96km) de pe Focșani - Bacău.

viewscnt
Afla mai multe despre
cnair
bacau pascani
autostrada