CNAIR a scos la licitație contractul pentru finalizarea construcției variantei ocolitoare a municipiului Târgu Jiu

CNAIR a scos la licitație contractul pentru finalizarea construcției variantei ocolitoare a municipiului Târgu Jiu
scris 23 mai 2019

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a scos la licitație contractul pentru finalizarea construcției variantei ocolitoare a municipiului Târgu Jiu, în lungime de aproximativ 20 de kilometri. Ofertele pot fi depuse până în 23 iulie.

CNAIR SA a publicat pe platforma electronică destinată achizițiilor publice (SICAP) anunțul pentru contractul destinat finalizării lucrărilor la varianta de ocolire a municipiului Targu Jiu, obiectiv care va avea o lungime de aproximativ 20 de kilometri, scrie News.ro.

Termenul limită pentru depunerea ofertelor a fost stabilit pentru 23 iulie.

ULTIMA ORĂ Dragnea anunță cum schimbă programul \ CITEȘTE ȘI ULTIMA ORĂ Dragnea anunță cum schimbă programul "Prima casă": extins și redenumit "O familie - o casă", cu plafoane mărite și dobânzi fixe în lei

Într-o perioadă de 18 luni, pe varianta ocolitoare Târgu Jiu trebuie construite 3 noduri rutiere, 2 intersecții giratorii, 4 poduri și 8 pasaje.

După finalizarea lucrărilor, cu o valoare estimată de 207.096.195,90 lei, fără TVA, accesul pe această variantă se va face din DN 66 (E79), de la km 69+800 (kilometraj pe DN 66), atât către est (14,909 km), cât și către vest (5,078 km).

Perioada minimă de garanție a lucrărilor va fi de minim 5 ani, dar poate fi majorată până la 7 ani.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
cnair
centura targu jiu