CNAIR a trimis la ANAP documentația privind proiectarea și execuția pasajului de la Mogoșoaia

CNAIR a trimis la ANAP documentația privind proiectarea și execuția pasajului de la Mogoșoaia
scris 11 mai 2017

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a anunțat miercuri că a transmis pentru validare la Agenția Națională pentru Achiziții Publice (ANAP) documentația referitoare la proiectul de proiectare și execuție pentru pasajul de la Mogoșoaia.

Proiectul face parte din contractul de proiectare si execuție denumit "Fluidizarea traficului pe DN1 între km 8 - km 17 și centura rutieră în zona de nord a Municipiului București Obiect 7- Completarea Centurii Rutiere a Municipiului București prin construirea sectorului cuprins între DN7- DN1A (4 benzi)" și este parte din proiectul de modernizare a centurii de nord a Bucureștiului, în zona A1-DN2, scrie News.ro.

”Pasajul Mogoșoaia se află la intersecția DN1A cu centura București, în zona localității Mogoșoaia și are o lungime de 112,6m, cu 4 deschideri, 2 benzi pe sens. Va fluidiza traficul pe sectorul rutier din centura Capitalei cuprins între A1-DN2, între km 66 si km 67”, se arată în comunicat.

Ministrul Alexandru Petrescu: Indienii de la Synergy Char vor să investească 50 milioane dolari în domeniul metalurgiei CITEȘTE ȘI Ministrul Alexandru Petrescu: Indienii de la Synergy Char vor să investească 50 milioane dolari în domeniul metalurgiei

Termenul de realizare a proiectului este de 30 luni, din care 6 luni proiectare și 24 de luni execuție lucrări pasaj. Perioada de garanție este de 5 ani.

viewscnt
Afla mai multe despre
cnair
pasaj mogosoaia