CNAIR a trimis la ANAP documentația privind proiectarea și execuția pasajului de la Mogoșoaia

CNAIR a trimis la ANAP documentația privind proiectarea și execuția pasajului de la Mogoșoaia
Profit.ro
Profit.ro
scris 11 mai 2017

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a anunțat miercuri că a transmis pentru validare la Agenția Națională pentru Achiziții Publice (ANAP) documentația referitoare la proiectul de proiectare și execuție pentru pasajul de la Mogoșoaia.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Proiectul face parte din contractul de proiectare si execuție denumit "Fluidizarea traficului pe DN1 între km 8 - km 17 și centura rutieră în zona de nord a Municipiului București Obiect 7- Completarea Centurii Rutiere a Municipiului București prin construirea sectorului cuprins între DN7- DN1A (4 benzi)" și este parte din proiectul de modernizare a centurii de nord a Bucureștiului, în zona A1-DN2, scrie News.ro.

”Pasajul Mogoșoaia se află la intersecția DN1A cu centura București, în zona localității Mogoșoaia și are o lungime de 112,6m, cu 4 deschideri, 2 benzi pe sens. Va fluidiza traficul pe sectorul rutier din centura Capitalei cuprins între A1-DN2, între km 66 si km 67”, se arată în comunicat.

Ministrul Alexandru Petrescu: Indienii de la Synergy Char vor să investească 50 milioane dolari în domeniul metalurgiei CITEȘTE ȘI Ministrul Alexandru Petrescu: Indienii de la Synergy Char vor să investească 50 milioane dolari în domeniul metalurgiei

Termenul de realizare a proiectului este de 30 luni, din care 6 luni proiectare și 24 de luni execuție lucrări pasaj. Perioada de garanție este de 5 ani.

viewscnt
Afla mai multe despre
cnair
pasaj mogosoaia