CNAIR anunță că au fost depuse trei oferte pentru studiul de fezabilitate aferent construcției autostrăzii Târgu-Neamț – Iași - Ungheni

CNAIR anunță că au fost depuse trei oferte pentru studiul de fezabilitate aferent construcției autostrăzii Târgu-Neamț – Iași - Ungheni
Profit.ro
Profit.ro
scris 27 nov 2020

Trei oferte au fost depuse pentru realizarea studiului de fezabilitate necesar construcției autostrăzii Târgu-Neamț – Iași - Ungheni, contract estimat între 62,09 milioane lei - 73,37 milioane lei fără TVA, a anunțat vineri CNAIR.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

”Miercuri, 25 noiembrie 2020, a avut loc depunerea ofertelor pentru procedura de atribuire a contractului 'Completare /Revizuire/Actualizare Studiu de Fezabilitate, și elaborare P.A.C., P.A.D. și P.T.E. pentru obiectivul Autostrada Târgu-Neamț – Iași- Ungheni'. Până la termenul limită au depus oferte următorii agenți economici: Consitrans,  asocierea Aduro Impex SRL - 3TI Progetti Italia – Ingegneria Integrata S.p.A., asocierea SWS Engineering S.P.A. - Metrans Engineering”, arată CNAIR.

Ryanair, ofertă în pandemie specifică mai mult nișei de retail - „Cumpără un bilet și primești unul gratuit” CITEȘTE ȘI Ryanair, ofertă în pandemie specifică mai mult nișei de retail - „Cumpără un bilet și primești unul gratuit”

Valoarea contractului este estimată în intervalul 62,09 milioane lei - 73,37 milioane lei, fără TVA, scrie News.ro.

Durata contractului este de 25 de luni de la data de începere a contractului, astfel: completarea/actualizarea/revizuirea Studiului de Fezabilitate – 12 luni, proiect tehnic de execuție, inclusiv DDE – 10 luni, asistența tehnică pentru obținerea finanțării și pentru contractarea execuției lucrărilor – 3 luni.

”Comisia de evaluare va analiza ofertele în conformitate cu prevederile documentațiilor de atribuire și cu legislația în vigoare în domeniul achizițiilor publice”, precizează compania.

viewscnt
Afla mai multe despre
cnair
autostrada