Aeroportul Fiumicino din Roma va gestiona curse către SUA cu pasageri testați pentru noul coronavirus, operate de Delta Air Lines și Alitalia

Aeroportul Fiumicino din Roma va gestiona curse către SUA cu pasageri testați pentru noul coronavirus, operate de Delta Air Lines și Alitalia
Profit.ro
Profit.ro
scris 27 nov 2020

Aeroportul Fiumicino din Roma a anunțat joi va gestiona curse către SUA cu pasageri testați pentru noul coronavirus, operate de Delta Air Lines și Alitalia, adăugând că va fi primul aeroport din Europa care va oferi acest serviciu pe zboruri transatlantice, transmite Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Începând din luna decembrie, pasagerii care călătoresc între Roma și unele destinații din Statele Unite vor putea fi testați pentru coronavirus cu 48 de ore înainte de plecare și la sosirea pe aeroport, pentru a evita carantina obligatorie de 14 impusă de Italia călătorilor care sosesc în țară, scrie News.ro.

Surpriză: Sistemul bonus-malus pentru polițele RCA va fi schimbat. Tarifele vor crește semnificativ pentru anumiți șoferi CITEȘTE ȘI Surpriză: Sistemul bonus-malus pentru polițele RCA va fi schimbat. Tarifele vor crește semnificativ pentru anumiți șoferi

Aeroporti di Roma (ADR), divizia grupului italian din sectorul infrastructurii Atlantia care administrează aeroportul Fiumicino, a anunțat că noul protocol va fi valid pentru persoanele care călătoresc de pe aeroporturile New York JFK, Newark și Atlanta.

Într-un comunicat separat, Delta Air Lines a anunțat că pe 19 decembrie va redeschide rutele între aeroportul Hartsfield-Jackson Atlanta, din Georgia, și Roma, pentru persoanele care călătoresc pentru muncă, sănătate sau studii.

În septembrie, pentru a relua traficul intern, operatorul Alitalia a experimentat testarea pentru Covid-19 a pasagerilor de pe unele curse între aeroporturile Fiumicino din Roma și Linate, din milano, care sunt cele mai mari hub-uri din Italia.

Cu toate acestea, guvernul a restricționat treptat circulația între regiuni, pentru a ține sub control al doilea val de infecții cu noul coronavirus, iar Milano este în prezent într-o carantină parțială.

Guvernul italian este așteptat să își dea acordul în următoarele zile pentru zborurile pe ruta SUA cu pasageri testați pentru noul coronavirus. Potrivit ADR, aprobarea oficială de către guvern le va permite să ofere astfel de zboruri și între Roma și Munchen și Roma și Frankfurt.

viewscnt
Afla mai multe despre
aeroportul fiumicino
sua
roma
alitalia