CNAIR anunță finalizarea lucrărilor de reparații pe o primă porțiune de pe A2

CNAIR anunță finalizarea lucrărilor de reparații pe o primă porțiune de pe A2
scris 8 apr 2020

Circulația pe A2, între km 12 și km 17, calea 1 (București - Constanța) s-a deschis marți, după ce lucrările de reparații au fost finalizate, a anunțat, miercuri, într-un comunicat de presă, Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

În același timp, s-au deschis circulației și nodurile rutiere de la Centura București (km 12) și de la Cernica, scrie Agerpres.

Volkswagen ia în calcul redeschiderea fabricii din Pamplona, Spania. Poate fi prima fabrică auto redeschisă în Europa. Șeful Skoda cere coordonarea guvernamentală pentru toate țările CITEȘTE ȘI Volkswagen ia în calcul redeschiderea fabricii din Pamplona, Spania. Poate fi prima fabrică auto redeschisă în Europa. Șeful Skoda cere coordonarea guvernamentală pentru toate țările

Potrivit sursei citate, lucrările executate au constat în frezarea dalelor de beton, consolidarea fisurilor active, repararea rosturilor și a dalelor degradate, așternerea a două straturi asfaltice armate cu geocompozit, precum și aplicarea marcajelor rutiere pentru asigurarea circulației în condiții de siguranță.

 

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
cnair
a2