CNAIR anunță finalizarea lucrărilor de reparații pe o primă porțiune de pe A2

CNAIR anunță finalizarea lucrărilor de reparații pe o primă porțiune de pe A2
Profit.ro
Profit.ro
scris 8 apr 2020

Circulația pe A2, între km 12 și km 17, calea 1 (București - Constanța) s-a deschis marți, după ce lucrările de reparații au fost finalizate, a anunțat, miercuri, într-un comunicat de presă, Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie. Parteneri: Garanti BBVA, Gomag.

În același timp, s-au deschis circulației și nodurile rutiere de la Centura București (km 12) și de la Cernica, scrie Agerpres.

Volkswagen ia în calcul redeschiderea fabricii din Pamplona, Spania. Poate fi prima fabrică auto redeschisă în Europa. Șeful Skoda cere coordonarea guvernamentală pentru toate țările CITEȘTE ȘI Volkswagen ia în calcul redeschiderea fabricii din Pamplona, Spania. Poate fi prima fabrică auto redeschisă în Europa. Șeful Skoda cere coordonarea guvernamentală pentru toate țările

Potrivit sursei citate, lucrările executate au constat în frezarea dalelor de beton, consolidarea fisurilor active, repararea rosturilor și a dalelor degradate, așternerea a două straturi asfaltice armate cu geocompozit, precum și aplicarea marcajelor rutiere pentru asigurarea circulației în condiții de siguranță.
 

viewscnt
Afla mai multe despre
cnair
a2