CNAIR: Au fost semnate contractele de servicii pentru drumurile de mare viteză Ploiesti – Buzău și Buzău – Focșani

CNAIR: Au fost semnate contractele de servicii pentru drumurile de mare viteză Ploiesti – Buzău și Buzău – Focșani
scris 27 sep 2018

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a anunțat miercuri că a semnat contractele de servicii “Elaborare Studiu de Fezabilitate și Proiect Tehnic pentru drum de mare viteză Ploiești – Buzău” și “Elaborare Studiu de Fezabilitate și Proiect Tehnic pentru drum de mare viteză Buzău – Focșani” cu firma Consitrans. Valoarea cumulată a celor două contracte este de 26,2 milioane de lei (5,6 milioane de euro), fără TVA.

”Obiectul contractelor constă în prestarea de activități și servicii pentru Elaborarea Studiului de Fezabilitate și a Proiectului Tehnic pentru "Drum de mare viteză Ploiești – Buzău" și "Drum de mare viteză Buzău - Focșani", pregătirea documentației de atribuire pentru execuția lucrărilor, precum și asigurarea asistenței pentru susținerea aplicației de finanțare și asigurarea asistenței pe durata desfășurării procedurii de achiziție publică pentru execuția lucrărilor, în conformitate cu caietul de sarcini și cu respectarea legislației în vigoare”, se arată în comunicat.

Primăria Capitalei începe reabilitarea și consolidarea bătrânului Pod Grant, de 12 ani lăsat fără investiții CITEȘTE ȘI Primăria Capitalei începe reabilitarea și consolidarea bătrânului Pod Grant, de 12 ani lăsat fără investiții

Prețul contractelor este de 12,278 milioane de lei (fără TVA) pentru elaborarea studiului de fezabilitate și a proiectului tehnic pentru drumul de mare viteză Ploiești – Buzău și de 13,933 milioane de lei (fără TVA) pentru Buzău – Focșani, scrie News.ro.

Durata de prestare a serviciilor este de 24 luni de la data de începere a contractului. Sursa de finanțare a contractelor este POIM 2014 – 2020 și bugetul de stat.

viewscnt
Afla mai multe despre
cnair
drumuri expres