CNAIR demarează lucrările de montare a parapetului de beton pentru separarea fluxurilor de trafic, pe DN 3

CNAIR demarează lucrările de montare a parapetului de beton pentru separarea fluxurilor de trafic, pe DN 3
Profit.ro
Profit.ro
scris 29 ian 2018

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) demarează, luni, lucrările de montare a parapetului de beton pentru separarea fluxurilor de trafic, pe zona mediană a Drumului Național 3. Lucrările vor dura opt - zece zile, în funcție de condițiile meteorologice.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Potrivit CNAIR, luni, încep lucrările de montare a parapetului de beton pentru separare a fluxurilor de trafic, pe zona mediană a DN3, între km 252+950 - 256+000, scrie News.ro.

România, în top 5 piețe importante pentru Ford, în Europa. Care au fost cele mai vândute modele ale americanilor în 2017 CITEȘTE ȘI România, în top 5 piețe importante pentru Ford, în Europa. Care au fost cele mai vândute modele ale americanilor în 2017

”Finalizarea acestor lucrări este estimată în circa 8-10 zile de la data începerii lor, în funcție de condițiile meteorologice”, anunță CNAIR.

Conducătorii auto vor avea posibilitatea de a întoarce la kilometrul 254+000 - Nod Rutier A 4 și la giratoriile de la kilometrul 255+400, respectiv kilometrul 256+000 - intrare în Municipiul Constanța.

viewscnt
Afla mai multe despre
cnair
dn3
parapeti beton