CNAIR: Se redeschide circulația pe A1 între Șoimuș și Simeria

CNAIR: Se redeschide circulația pe A1 între Șoimuș și Simeria
Profit.ro
Profit.ro
scris 16 nov 2018

Compania Națională de Adrministrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) anunță că, vineri, de la ora 12.00, se redeschide circulația pe A1 între Șoimuș și Simeria, după ce antreprenorul a finalizat realizarea conexiunii sectorului de autostradă Deva – Orăștie (aflat sub trafic) cu lotul 4 al autostrăzii Lugoj – Deva (în execuție).

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 iulie - Maraton Medika TV - Sanatatea Aparatului Urinar
30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie

”Astăzi, 16 noiembrie 2018, începând cu ora 12:00, segmentul de autostradă dintre nodul rutier Șoimuș și Simeria va fi redeschis traficului ca urmare a faptului ca Antreprenorul Asocierea Tehnostrade SRL - Spedition UMB SRL a finalizat realizarea conexiunii sectorului de autostradă Deva – Orăștie (aflat sub trafic) cu lotul 4 al autostrăzii Lugoj – Deva (în execuție)”, anunță CNAIR.

Potrivit Companiei, accesul pe autostrada A1 de pe DN 7 se va face în același mod ca înainte de închiderea circulației prin nodul Șoimuș, iar accesul pe A1 din DN 76 se va face pe noile bretele ale nodului rutier Șoimuș, semnalizate corespunzător, scrie News.ro.

CONFIRMARE Noi reguli pentru servicii de ridesharing: Platforme ca Uber și Taxify vor trebui înregistrate fiscal în România și să raporteze autorităților cursele. Mașinile vor avea ecuson special, șoferii vor plăti o taxă anuală CITEȘTE ȘI CONFIRMARE Noi reguli pentru servicii de ridesharing: Platforme ca Uber și Taxify vor trebui înregistrate fiscal în România și să raporteze autorităților cursele. Mașinile vor avea ecuson special, șoferii vor plăti o taxă anuală

De asemenea, coborârea de pe autostrada A1 se va face prin aceeași bretea, la fel ca înainte de închiderea sectorului de autostradă.

Circulația rutieră a fost închisă pe acest segment, începând din 10 octombrie, pentru realizarea unei conexiuni între sectorul de autostradă Deva – Orăștie și lotul IV al autostrăzii Lugoj – Deva care este încă în lucru.

viewscnt
Afla mai multe despre
cnair
a1