Compania Lufthansa va opera, din octombrie, zboruri zilnice între Frankfurt și Timișoara

Compania Lufthansa va opera, din octombrie, zboruri zilnice între Frankfurt și Timișoara
Profit.ro
Profit.ro
scris 7 iun 2017

Compania Lufthansa va opera, din 29 octombrie, zboruri zilnice între Frankfurt și Timișoara, reprezentanții Aeroportului ”Traian Vuia” spunând că această decizie a fost luată în urma solicitărilor cetățenilor din regiunea de vest a României, precum și a celor cu reședința în întreaga lume, dar cu interese în zonă.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Potrivit unui comunicat de presă transmis de Aeroportul Timișoara, unul dintre cele mai importante obiective ale administrației Aeroportului ”Traian Vuia” a fost asigurarea unei legături care să ofere cetățenilor din zona de vest a țării posibilitatea de a călători rapid, eficient și în siguranță nu doar în principalele regiuni și capitale europene, ci și pe celelalte continente, scrie News.ro.

”Solicitările receptate de către administrația Aeroportului Timișoara de la cetățenii din regiunea de vest a României, precum și de la cei cu reședința în întreaga lume, dar cu interese în regiunea noastră, au determinat administrația aeroportului să identifice companii full-service carrier care au bazele de operare pe aeroporturi cu facilități de transfer pentru zboruri intercontinentale. Dintre cele câteva opțiuni și datorită unei conjuncturi comerciale favorabile pentru Aeroportul Timișoara pe piața de profil, putem astăzi informa cetățenii ca opțiunea Lufthansa este cea câștigătoare”, se arată în comunicat.

Furnizorul de jocuri de noroc online Ganapati deschide la București al doilea studio al grupului, sub brandul Ganalogics și pregătește angajări CITEȘTE ȘI Furnizorul de jocuri de noroc online Ganapati deschide la București al doilea studio al grupului, sub brandul Ganalogics și pregătește angajări

Astfel, începând cu 29 octombrie 2017, compania aeriană Lufthansa va deschide o cursă regulată cu frecvența zilnică, pe o ruta Timișoara – Frankfurt-am-Main și retur, operată cu o aeronavă de tip Embraer 190.

Aeroportul Frankfurt-am-Main, cu peste 60 de milioane de pasageri înregistrați în anul 2016, este nu doar aeroportul numarul unu al Germaniei și principala baza operare a companiei Lufthansa, ci este, la nivel mondial, aeroportul legat direct cu cele mai multe destinații internaționale.

”Așadar, legătura directă și zilnică dintre Timișoara și Frankfurt este una extrem de importantă mai ales datorită numărului mare de destinații oferite prin unul dintre cele mai importante hub-uri aeroportuare mondiale. Strict pentru regiunea de captare a orașului Frankfurt-am-Main, rămâne de interes și destinația operată cu zboruri low-cost pe aeroportul Frankfurt-Hahn”, se arată în comunicat.

Durata zborului între Timișoara și Frankfurt este de aproximativ două ore, iar timpul de transfer mediu este de încă două ore. 

viewscnt
Afla mai multe despre
lufthansa
frankfurt
timisoara