Compania Națională de Investiții Rutiere are o nouă conducere

Compania Națională de Investiții Rutiere are o nouă conducere
Profit.ro
Profit.ro
scris 20 apr 2023

Cătălin Urtoi, consilier onorific al ministrului Transporturilor, a fost ales director general al Companiei Naționale de Investiții Rutiere (CNIR), el urmând să ocupe această funcție până la organizarea unui concurs pentru desemnarea noii conduceri a instituției.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei

Cătălin Urtoi a semnat cu actualul președinte al Consiliului de Administrație CNIR Sorin Bota, contractul de mandat pentru funcția de director general interimar CNIR, în prezența ministrului Transporturilor, Sorin Grindeanu.

ULTIMA ORĂ Fondul Proprietatea le vinde grecilor deținerile la Enel CITEȘTE ȘI ULTIMA ORĂ Fondul Proprietatea le vinde grecilor deținerile la Enel

Urtoi a fost ales, miercuri, director general interimar al CNIR, decizia fiind luată prin votul membrilor Consiliului de Administrație.

Cătălin Urtoi este membru al Consiliului de Administrație al CNIR și își va păstra funcția în perioada cât va fi director interimar la CNIR.

”Am posibilitatea să organizez noul CNIR, iar scopul meu este securizarea proiectului autostrăzii A8 Ungheni-Iași-Târgu Mureș. Instituția este zero acum, dar ne apucăm de treabă și mergem înainte. Va fi un mandat pe patru luni, cu posibilitatea de prelungire pe încă două luni până la organizarea unui concurs. După această perioadă voi reveni în funcția de membru în CA. În iunie-iulie vom discuta cu ministrul Transporturilor și cu cei de la CNAIR despre primele proiecte de infrastructură pe care le vom transfera la CNIR. Este vorba despre proiectele care au documentațiile finalizate și cu finanțare asigurată”, a declarat, pentru News.ro, Cătălin Urtoi.

viewscnt
Afla mai multe despre
compania națională de investiții rutiere
cătălin urtoi