Compania poloneză LOT anunță că primele zboruri pe ruta Cluj-Varșovia încep din 30 martie

Compania poloneză LOT anunță că primele zboruri pe ruta Cluj-Varșovia încep din 30 martie
scris 9 feb 2016

Compania aeriană LOT Polish Airlines va opera, începând cu 30 martie, curse aeriene regulate pe ruta Cluj-Varșovia, a anunțat, marți, într-o conferință de presă, directorul general pentru România și Republica Moldova a LOT Polish Airlines, Jakub Malecki.

El a precizat că noua rută va fi operată pentru început cu patru zboruri săptămânale.

"Este o confirmare a companiei noastre că vrem să devenim o companie de top în noua Europă, unde România este o piață cheie pentru noi. Aceste zboruri spre Cluj reprezintă încă un pas pentru ceea ce înseamnă investițiile LOT în România. Dacă rezultatele vor fi pozitive, atunci vom vedea în curând zboruri zilnice pe această destinație", a menționat Jakub Malecki.

Directorul Aeroportului Internațional 'Avram Iancu' Cluj, David Ciceo, a declarat, în aceeași conferință de presă, că noua rută asigură, în premieră, o legătură aeriană cu capitala Poloniei, precum și o serie de conexiuni ale pasagerilor aeroportului clujean cu orașe importante din Europa și America de Nord.

Cât de gravă este prăbușirea petrolului pentru piața creditului. Avertisment de la bancherii centrali CITEȘTE ȘI Cât de gravă este prăbușirea petrolului pentru piața creditului. Avertisment de la bancherii centrali

El a mai spus că, în 2015, Aeroportul Avram Iancu s-a clasat pe locul cinci în Europa, din punct de vedere al creșterii numărului de pasageri, la categoria aeroporturilor sub cinci milioane de pasageri, și că pentru anul în curs se așteaptă la o creștere de circa 20%, apropiindu-se astfel de cifra de două milioane de pasageri anual.

La rândul său, președintele Consiliului Județean (CJ) Cluj, Marius Mânzat, a spus că noua rută va aduce noi opțiuni de călătorie pentru pasagerii aeroportului clujean și va oferi o conectivitate sporită județului Cluj și întregii regiuni. 

Sursa: Agerpres

viewscnt
Afla mai multe despre
lot
cluj varsovia
jakub malecki