Ford va prezenta săptămâna viitoare noul SUV ce va fi fabricat la Craiova. EcoSport ar putea să dispară anul viitor

Ford va prezenta săptămâna viitoare noul SUV ce va fi fabricat la Craiova. EcoSport ar putea să dispară anul viitor
Gabriel Dogaru
Gabriel Dogaru
scris 28 mar 2019

Ford va dezvălui săptămâna viitoare SUV-ul, despre care se știe că se va numi Puma și că va fi fabricat la Craiova. Deși compania nu a anunțat nimic oficial, surse din interiorul companiei confirmă că micul SUV va fi expus la Amsterdam alături de noul Kuga.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 iunie - Medika TV - Maratonul Sănătății dentare. Parteneri: Corina Dent, Excedent, Maxilomed, Regina Maria Dental Clinics
27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a). Parteneri: Auchan, Kaufland, Liberty Steel
25 iulie - Maraton Medika TV - Sanatatea Aparatului Urinar

Ford se pregătește de mai multe lansări săptămâna viitoare, când are programat evenimentul anual “Go Further”. Inițial, compania a anunțat doar noile versiuni mild-hybrid ale lui Focus și Fiesta, numite EcoBoost Hybrid, care vin cu noile propulsoare ce sunt susținute de un motor electric pe 48 de volți și de o baterie similară. “Ford va dezvălui noutăți semnificative despre electrificare, vehicule comerciale și SUV-uri, ca parte a viziunii companiei pentru o nouă eră a mobilității”, așa a fost prezentat evenimentul de la Amsterdam, însă între timp Ford a început o campanie de teasing pentru noul Kuga, un SUV compact care concurează cu VW Tiguan sau Renault Kadjar. Kuga este numele pe care Ford l-a dat modelului compact similar cu Escape, din SUA, acesta fiind introdus în Europa în 2008. Actuala generație a fost lansată în 2012, bucurându-se de un real succes în ultimii ani, alături de micul SUV românesc EcoSport. Pe lângă cele două, Ford va introduce acum în gamă un al treilea SUV, unul ce va fi plasat exact între acestea, similar cu T-Roc, aflat între Tiguan și T-Cross.

Ford va prezenta săptămâna viitoare noul SUV ce va fi fabricat la Craiova. EcoSport ar putea să dispară anul viitor

Noul SUV Ford se va numi Puma, potrivit datelor din mai multe surse, compania urmând să facă acest anunț tot pe 2 aprilie, la Amsterdam, deși lansarea oficială pe piață ar putea fi abia în septembrie, la Frankfurt. Modelul va intra în producție în acest an la Craiova și va fi lansat pe piață spre sfârșitul acestui an. Există informații și despre posibilitatea ca noul SUV Ford să înlocuiască EcoSPort în portofoliul companiei. Ford EcoSport este un crossover de mici dimensiuni, construit pe platforma pe care era construit și B-Max, fiind lansat în 2013. În mod natural, EcoSport ar trebui să fie înlocuit anul viitor cu o nouă generație.

EXCLUSIV Dragnea a discutat cu reprezentanții Uber și Taxify, care cer reglementarea serviciilor de ridesharing. Negocierile continuă CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Dragnea a discutat cu reprezentanții Uber și Taxify, care cer reglementarea serviciilor de ridesharing. Negocierile continuă

Ford a ales să-și organizeze propriul eveniment de lansare, Go Further, absentând de la ultimele saloane auto, organizate la Paris sau Geneva.

Compania americană cu o amprentă extrem de puternică în Europa, având cartierul general în Germania, la Koln, dar cu operațiuni solide și în Marea Britanie, se află într-un proces amplu de structurare a activităților europene, anunțând reducerea a 5.000 de locuri de muncă și închiderea operațiunilor din Rusia.

Ford Europe a încheiat anul 2018 cu rezultate în scădere pe piața din UE plus EFTA, cu 994.397 autoturisme înmatriculate, mai puține cu -2,4% față de 2017. Potrivit companiei, numărul SUV-urilor vândute anul trecut a depășit 250.000 de unități pentru prima dată.

viewscnt
Afla mai multe despre
ford puma
suv ford
suv craiova
uzina ford craiova
noul kuga