Consiliul Județean Bihor a încheiat un contract cu LOT Polish Airlines, pentru zboruri pe ruta Oradea – Varșovia, de patru ori pe săptămână

Consiliul Județean Bihor a încheiat un contract cu LOT Polish Airlines, pentru zboruri pe ruta Oradea – Varșovia, de patru ori pe săptămână
Profit.ro
Profit.ro
scris 12 apr 2024

Consiliul Județean Bihor a încheiat un contract cu LOT Polish Airlines, care va opera zboruri pe ruta Oradea – Varșovia. Cursele devin operaționale din 3 iunie.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 iunie - Medika TV - Maratonul Sănătății dentare. Parteneri: Corina Dent, Excedent, Maxilomed, Regina Maria Dental Clinics
27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a). Parteneri: Auchan, Kaufland, Liberty Steel
25 iulie - Maraton Medika TV - Sanatatea Aparatului Urinar

“Oradea face un pas semnificativ în conectarea la rețeaua internațională de transport aerian, prin legătura cu Varșovia, capitala Poloniei, cel mai mare hub din Europa central-estică, cu zeci de destinații din Europa, Statele Unite ale Americii, Canada și Asia. Zborurile pe ruta Oradea – Varșovia vor fi operate de LOT Polish Airlines de 4 ori pe săptămână”, a anunțat Consiliul Județean Bihor.

Licitațiile pentru loturile 1 și 3 ale drumului expres Arad-Oradea au fost suspendate CITEȘTE ȘI Licitațiile pentru loturile 1 și 3 ale drumului expres Arad-Oradea au fost suspendate

Vicepreședintele Consiliului Județean Bihor, Călin Gal, și reprezentanții companiei aeriene au semnat, vineri, la Aeroportul Internațional Oradea, contractul valabil pe o perioadă de patru ani, scrie News.ro.

”Cursa către Varșovia creează legături puternice între Oradea și restul lumii și deschide oportunități importante pentru comunitatea locală. În primul rând, bihorenii vor avea o conexiune foarte bună cu vestul Europei, America și Asia. Vor fi dezvoltate, de asemenea, schimburi de afaceri, turism și cultură între Oradea și Varșovia și nu numai. Activitatea Aeroportului Internațional Oradea va crește semnificativ odată cu introducerea noilor curse”, a declarat Călin Gal, vicepreședintele Consiliului Județean Bihor.

Directorul adjunct al LOT Polish Airlines, Wojciech Worona, a afirmat că ruta către Oradea este cea de-a treia destinație a companiei din România.

”Noua rută către Oradea marchează a treia destinație pentru LOT Polish Airlines în România, după București și Cluj-Napoca. Locuitorii județului Bihor și ai regiunii vor avea asigurată conexiunea nu doar cu Varșovia, ci și cu alte aeroporturi din Polonia, vestul Europei, America și alte destinații”, a declarat Wojciech Worona.

LOT Polish Airlines va efectua, începând din 3 iunie, patru zboruri săptămânale Oradea – Varșovia și retur în zilele de luni, miercuri, vineri și sâmbătă. Biletele au fost puse în vânzare pe site-ul operatorului, www.lot.com.

Cursele vor fi operate cu aeronave de tip Embraer E 70 (76 de locuri), E 75 (82 sau 86 de locuri), E 90 (106 locuri) și E 95 (112 sau 118 locuri).

Prețurile biletelor sunt stabilite de compania aeriană. În cazul în care operarea curselor nu va fi profitabilă, Consiliul Județean Bihor va compensa cheltuielile cu serviciile aeriene și cheltuielile aferente operațiunilor pe aeroporturile din Oradea (OMR) și Varșovia (WAW).

Anterior, instituția a semnat contrat și cu HiSky. 

viewscnt
Afla mai multe despre
lot polish airlines
oradea