Contractul pentru cel mai mare aeroport regional din România și al doilea ca mărime din țară, semnat

Contractul pentru cel mai mare aeroport regional din România și al doilea ca mărime din țară, semnat
Profit.ro
Profit.ro
scris 9 feb 2023

A fost semnat contractul pentru extinderea terminalului de plecări al Aeroportului Internațional Avram Iancu Cluj, cel mai mare aeroport regional din România și al doilea ca mărime din țară, după Otopeni.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Proiectul, în valoare de 225 milioane de lei fără TVA a fost adjudecat de Asocierea Bog'Art (lider), UTI Construction and Facility Management și ACI Cluj, în urma unei proceduri de licitație publică. Termenul de finalizare a contractului este de 11,5 luni de la semnare: trei luni destinate proiectării și 8,5 luni pentru execuția lucrărilor. Proiectantul lucrărilor va fi compania Electroproiect.

FOTO BMW a anunțat prețurile pentru noile X5 și X6 pe piața din România CITEȘTE ȘI FOTO BMW a anunțat prețurile pentru noile X5 și X6 pe piața din România

Lucrările, care vor debuta în luna mai a anului curent, au ca scop extinderea terminalului de plecări cu aproximativ 7,200 mp, iar noua configurație va permite creșterea traficului pe cea mai importantă poartă de intrare aeriană în regiunea de nord-vest a României.

UTI Construction and Facility Management va realiza următoarele lucrări în cadrul proiectului: instalații electrice de curenți tari, instalații electrice de curenți slabi, instalații HVAC, instalații Building Management System (BMS), instalații sanitare, echipamente de securitate aeroportuară, instalații de balizaj. 

viewscnt
Afla mai multe despre
aeroport
cluj napoca