Creștere a vânzărilor pentru Peugeot în România

Creștere a vânzărilor pentru Peugeot în România
scris 6 feb 2020

Importatorul mărcii Peugeot în România a anunțat rezultatele pentru 2019, cu o creștere a vânzărilor aproape dublă față de media pieței locale.

Trust Motors, importator pentru Peugeot, Citroen și DS, a transmis cifrele privind vânzările Peugeot în România, după ce săptămâna trecută anunțase și rezultatele Citroen. Potrivit datelor publicate, Peugeot a reușit să vândă 4.990 de unități în 2019, în România, cu 38% mai multe față de anul anterior. Dintre acestea, 84% au fost autoturisme.

Cel mai vândut model al mărcii pe piața din România a fost SUV-ul 3008, care a crescut cu aproape 60% față de 2018, ocupând locul 6 în segmentul său, al SUV-urilor compacte, cu o cotă de piață de 6,74%.

BMW refuză să treacă la platforme exclusive pentru vehicule electrice, așa cum au făcut Audi sau Mercedes CITEȘTE ȘI BMW refuză să treacă la platforme exclusive pentru vehicule electrice, așa cum au făcut Audi sau Mercedes

Săptămâna trecută, compania anunțase rezultatele pentru marca Citroen, pe piața românească, cu un avans de 31%, peste media pieței, în 2019. Volumul vândut a fost de 3.400 de unități, din care 89% autoturisme și 11% vehicule utilitare

Anul trecut, importatorul Trust Motors s-a remarcat printr-o tranzacție de 600 de autovehicule, livrate unei companii de rent-a-car, care a cuprins atât modele Peugeot, cât și Citroen, tranzacție care s-a ridicat la peste 6 milioane de euro.

viewscnt
Afla mai multe despre
vanzari peugeot romania
trust motors
importator peugeot
citroen romania