Două mari companii aeriene americane au anunțat suspendarea zborurilor către Hong Kong din cauza coronavirusului

Două mari companii aeriene americane au anunțat suspendarea zborurilor către Hong Kong din cauza coronavirusului
scris 5 feb 2020

Două mari companii aeriene americane, United și American Airlines, au anunțat miercuri suspendarea temporară a zborurilor lor către Hong Kong, unul dintre cele mai mari aeroporturi din lume, a doua zi după anunțarea unui prim deces cauzat de noul coronavirus pe acest teritoriu, informează AFP.

United Airlines a declarat că va înceta să deservească aeroportul din Hong Kong începând de sâmbătă până pe 20 februarie, indicând o scădere accentuată a numărului de pasageri. La rândul său, American Airlines a explicat că și-a suspendat deja zborurile, tot până la 20 februarie, scrie Agerpres.

Atenție - STB pregătește scumpirea. Actualul tarif nu a mai fost modificat de 11 ani CITEȘTE ȘI Atenție - STB pregătește scumpirea. Actualul tarif nu a mai fost modificat de 11 ani

Cele două companii își întrerupseseră deja zborurile spre China continentală, unde noul coronavirus, apărut în decembrie, a ucis deja 490 de persoane și a infectat peste 24.300.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
hong kong
american airlines