Cristian Pistol a fost numit pentru un mandat de patru ani la conducerea CNAIR

Cristian Pistol a fost numit pentru un mandat de patru ani la conducerea CNAIR
Profit.ro
Profit.ro
scris 13 iul 2023

Consiliul de Administrație al Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) l-a desemnat în funcția de director general al companiei pe Cristian Pistol pentru o perioadă de patru ani.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

"În conformitate cu prevederile art. 35, alin. (8) al Ordonanței de Urgență a Guvernului nr. 109/2011 privind guvernanța corporativă a întreprinderilor publice, aprobată cu modificări și completări prin Legea nr. 111/2016, ca urmare a finalizării procedurii de selecție, Consiliul de Administrație aprobă Raportul C.N.R. (nr. 17/194/10.07.2023) și numește în funcția de director general al CNAIR SA pe domnul Pistol Cristian Ovidiu Cătălin pentru o perioadă de patru ani, începând cu data de 19 iulie 2023 până la data de 19 iulie 2027. La data încheierii noului contract de mandat, contractul de mandat nr. 92/25779/16.03/2023 (încheiat pe perioadă provizorie) își încetează aplicabilitatea", se arată în hotărârea CA.

Guvernul nu a stabilit încă măsurile fiscale - discută cu CE pentru a nu pierde fonduri UE, pe masă fiind o serie foarte largă de propuneri din raportul Băncii Mondiale. Ulterior, ce măsuri vor fi adoptate depinde de negocierea politică dintre PSD și PNL CITEȘTE ȘI Guvernul nu a stabilit încă măsurile fiscale - discută cu CE pentru a nu pierde fonduri UE, pe masă fiind o serie foarte largă de propuneri din raportul Băncii Mondiale. Ulterior, ce măsuri vor fi adoptate depinde de negocierea politică dintre PSD și PNL

Cristian Ovidiu Cătălin Pistol se află la conducerea companiei de drumuri din septembrie 2021, când a înlocuit-o pe Mariana Ioniță. Anterior, el a ocupat funcția de consilier de stat în cadrul Cancelariei prim-ministrului Florin Cîțu, scrie Agerpres.

viewscnt
Afla mai multe despre
cnair
cristian pistol