Cu o nouă conducere, TAROM lansează zboruri zilnice spre SUA, dar în parteneriat cu Air Europa și ITA Airways. De la ce preț

Cu o nouă conducere, TAROM lansează zboruri zilnice spre SUA, dar în parteneriat cu Air Europa și ITA Airways. De la ce preț
Profit.ro
Profit.ro
scris 7 feb 2024

Compania aeriană națională TAROM a decis să opereze zboruri zilnice către Statele Unite ale Americii, începând cu 1 februarie 2024, în parteneriat cu Air Europa și ITA Airways.

Eveniment Profit
Profit.ro organizează cea de-a patra ediție a evenimentului IMM, o dezbatere pe teme ce preocupă antreprenorii mici și mijlocii în această perioadă, reunind reprezentanți ai autorităților, antreprenori și manageri de companii, organizații patronale, investitori, finanțatori și consultanți de business.
Evenimentul va fi organizat cu sprijinul: CEC Bank, Raiffeisen Bank, Porsche Finance Group Romania (Sharetoo - Abonamentul Auto) si UniCredit Bank.

Urmărește-ne și pe Google News

VEZI AICI ȘI Primul zbor transatlantic alimentat de grăsimi animale si grăsime produsă la gătit a aterizat

Cursele sunt din București spre New York (JFK) și Miami, cu escale în Madrid sau Roma.

Prețul biletelor pornește de la 608 euro pentru o călătorie dus-întors, cu bagaje și taxe incluse.

TAROM are în plan, în scurt timp, completarea rutelor de zbor și către alte destinații din SUA, majorarea frecvențelor de zbor și a ofertelor tarifare.

TAROM are o nouă conducere, după demisia directorului general Bogdan Popescu. În locul său a fost numit directorul financiar al companiei, Costin Iordache.

El o experiență de peste 18 de ani în companii precum ABN AMRO BANK, Romtelecom, Telekom Group.

VIDEO Acțiunile Boeing se prăbușesc. Imagini care arată o gaură în aeronavă și pasageri care folosesc măști de oxigen CITEȘTE ȘI VIDEO Acțiunile Boeing se prăbușesc. Imagini care arată o gaură în aeronavă și pasageri care folosesc măști de oxigen

El a mai deținut postul de conducere, în urmă cu un an, atunci ca interimar.

Bogdan Popescu, care a preluat conducerea companiei TAROM doar în urmă cu circa două luni, și-a dat demisia la finele anului trecut.

El a fost plecat săptămâna trecută la Bruxelles, pentru a discuta despre modificarea planului de restructurare și aprobarea ajutorului de stat.

ULTIMA ORĂ Guvernul majorează agresiv accizele și generează scumpirea carburanților cu 10%, în 2 etape CITEȘTE ȘI ULTIMA ORĂ Guvernul majorează agresiv accizele și generează scumpirea carburanților cu 10%, în 2 etape

Bogdan Popescu a fost CEE Enterprise Sales Excellence Director la Microsoft, Head of Store Operations la Metro, Marine Products Global Supply&Portfolio Manager la Shell, General Manager la Ameropa Grains.

Bogdan Popescu

Bogdan Popescu

viewscnt
Afla mai multe despre
tarom
bogdan popescu