Cum să profiți de prețurile speciale ale pachetelor de service BMW

Cum să profiți de prețurile speciale ale pachetelor de service BMW
Parteneri Profit.ro
Parteneri Profit.ro
scris 26 oct 2020

Proprietarii unui BMW mai vechi de cinci ani care vor să beneficieze de aceleași standarde în service ca pentru mașini noi, în rețeaua de dealeri a BMW, dar la costuri mai bune au ocazia să o facă până la finalul acestui an.

Urmărește-ne și pe Google News

Experiența posesorilor de automobile BMW nu este completă doar pe șosea, ci și atunci când mașina trebuie să treacă printr-un service. Aceleași standarde premium se regăsesc și la nivelul serviciilor pe care posesorii de BMW le primesc în rețeaua de service-uri autorizate. Iar pentru cei care se gândesc la costurile serviciilor și pieselor, BMW le oferă prețuri promoționale, valabile pentru cei care conduc un BMW mai vechi de 5 ani.

Cum să profiți de prețurile speciale ale pachetelor de service BMWCum să beneficiezi de ofertele BMW pentru servicii și piese de schimb? Trebuie să mergi până la finalul acestui an la oricare din dealerii BMW. Acolo vei descoperi toate pachetele de service pe care constructorul german le oferă clienților. Mașinile produse înainte de 31 decembrie 2015 au la dispoziție o campanie promoțională astfel încât să poată beneficia de cele mai ridicate standarde BMW, dar la prețuri mai accesibile.

Ce includ pachetele de service? O mulțime de servicii, între care amintim pachete pentru mentenanță, adică schimbul de plăcuțe de frână (față/spate), schimbul de discuri de frână (față/spate), schimbul de ulei și schimbul filtrelor (filtru de aer, filtru de combustibil, filtru de particule, micro filtru), pachete de reparație, de exemplu înlocuirea amortizoarelor, parbrizului, lamele ștergătoare, baterii și lista poate continua. Cel mai important atât pentru BMW, cât și pentru proprietarii mașinilor este ca automobilul să funcționeze la parametrii optimi.

Când poți merge în service pentru a beneficia de ofertele pentru mașinile mai vechi de 5 ani? O idee excelentă este să mergi atunci când vrei să vinzi mașina și vrei ca ea să fie impecabilă și pentru asta decizi să-i faci o revizie. Reparațiile și întreținerea realizate la service-urile autorizate BMW sunt o garanție pentru starea tehnică a mașinii, ceea ce reprezintă un argument important în prezentarea mașinii cumpărătorului.

Cum să profiți de prețurile speciale ale pachetelor de service BMW


Ce garanții primești pentru calitatea și transparența inspecțiilor și intervențiilor tehnice? Odată ajuns cu mașina într-un service BMW, pe lângă experiența tehnicienilor, dealerii dispun de aparatură avansată și servicii precum Smart Video Communication, prin care vei primi un clip video al inspecției tehnice.
Unde găsesc informații despre prețurile serviciilor și pieselor? Chiar înainte de a contacta un dealer, este suficient să verifici site-ul www.bmw.ro/valuservice pentru că acolo există o listă cu prețurile estimative pentru fiecare pachet de service, la dealerul preferat.

Tot pe site-ul BMW.ro, clienții pot verifica nu doar care sunt serviciile pe care BMW Group România le oferă, dar și să verifice, pe baza seriei de șasiu, dacă pentru modelul BMW pe care îl conduci este în derulare o campanie pentru chemarea în service.

viewscnt
Afla mai multe despre
bmw
service