Czech Airlines reia zborurile spre România. Măștile - obligatorii, fără plăți cu numerar la bord

Czech Airlines reia zborurile spre România. Măștile - obligatorii, fără plăți cu numerar la bord
scris 14 mai 2020

Czech Airlines va relua, din această lună, zborurile din Praga către anumite destinații, inclusiv spre România, cu obligativitatea purtării măștilor de protecție pentru pasageri și plata cu cardul contactless la bordurile aeronavelor.

Operatorul aerian ceh a anunțat că primele curse dinspre Praga vor fi reluate din 18 mai, în primă fază către Amsterdam, Frankfurt, Paris și Stockholm.

Cursele pe ruta Praga-București vor fi reluate cu data de 25 mai, cu o frecvență de până la 6 zboruri pe săptămână.

EXCLUSIV Primele imagini VIDEO&FOTO cu noua Dacia Sandero Stepway, pe șoselele din România CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Primele imagini VIDEO&FOTO cu noua Dacia Sandero Stepway, pe șoselele din România

Înainte de a urca la bordul aeronavelor Czech Airlines și pe totă durata zborului, toți pasagerii trebuie să poarte echipament de protecție pentru gură și nas, cu excepția copiilor sub doi ani.

Compania nu va furniza măști pasagerilor, aceștia fiind rugați să își aducă propriile echipamente de protecție - măști de față de unică folosință, respiratoare, măști de față din bumbac confectionate acasă, eșarfe sau șaluri.

Totodată, pasagerii trebuie să mențină o distanță de doi metri față de ceilalți, atât la îmbarcare, cât și la debarcare, iar plățile la bordul avionului se vor face doar cu carduri de debit sau credit fără contact.

Potrivit companiei, clasa economică are o capacitate de locuri suficientă pentru a menține spații între pasageri, în timp ce la clasa business scaunul din mijloc va rămâne neocupat. La aeronavele configurate cu două locuri, va exista întotdeauna o singură persoană așezată la fiecare pereche de locuri.

Czech Airlines atenționează că unele servicii din timpul zborului vor fi limitate temporar.

viewscnt
Afla mai multe despre
czech airlines
curse romania
reluare zboruri
coronavirus
masti pasageri
plata contactless