Austrian, Lufthansa, LOT și Swiss reiau zborurile spre România

Austrian, Lufthansa, LOT și Swiss reiau zborurile spre România
scris 8 mai 2020

Cele patru companii aeriene care fac parte din alianța Star Alliance intenționează să reia zborurile spre România de la începutul lunii iunie. Datele din sistemul de rezervări indică faptul că Austrian Airlines va relua de la 1 iunie zborurile din Viena spre București, Iași și Sibiu.

Ruta București – Viena va fi operată cu o frecvență de cinci zboruri pe zi, excepția în zilele de sâmbătă când sunt programate doar patru zboruri. Spre Iași și Sibiu Austrian Airlines va zbura o dată pe zi, spre fiecare dintre cele două destinații, anunță boardingpass.ro.

Uber a raportat o pierdere de 2,9 miliarde de dolari, cea mai mare din ultimele trei trimestre, dar acțiunile au crescut puternic datorită optimismului directorului general CITEȘTE ȘI Uber a raportat o pierdere de 2,9 miliarde de dolari, cea mai mare din ultimele trei trimestre, dar acțiunile au crescut puternic datorită optimismului directorului general

Lufthansa va relua de la aceeași dată zborurile din Munchen spre București, Cluj Napoca, Timișoara și Sibiu și din Frankfurt spre București, Cluj Napoca și Timișoara.

Compania poloneză LOT Polish Airlines va zbura zilnic din Varșovia spre București și de luni până sâmbătă spre Cluj Napoca de la începutul lunii iunie. Swiss va relua zborurile zilnice dintre hubul său de la Zurich spre București. Ruta va fi operată zilnic cu un total de nouă zboruri pe săptămână.
 

viewscnt
Afla mai multe despre
austrian
lufthansa
lot