Dacia a lansat oficial comenzile pentru Duster face-lift și a anunțat noile prețuri

Dacia a lansat oficial comenzile pentru Duster face-lift și a anunțat noile prețuri
Gabriel Dogaru
Gabriel Dogaru
scris 18 aug 2021

Noul Dacia Duster, care primește o serie de modificări estetice și funcționale, este disponibil în acest moment la dealerii mărcii, pentru comenzi. Prețul de pornire a crescut foarte puțin, pentru versiunea de intrare în gamă.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Dacia a anunțat noile prețuri pentru modelul Duster face-lift, cunoscut în nomenclatorul intern și ca Phase 2 a generației Duster 2.  Cel mai ieftin Duster va costa 14.100 euro, cu doar 50 de euro mai mult comparativ cu varianta pre-facelift. Această versiune, Essential, va fi oferită doar cu motorul TCe 90, de 1.0 litri. Nici versiunile superioare nu se scumpesc: Prestige 4x4 TCe 150 va fi 21.350 euro, similar cu modelul fără face-lift. Se regăsesc totuși prețuri mult mai mari pe anumite versiuni.

Noul Duster este disponibil cu cinci motorizări diferite, din care trei pe benzină (TCe cu puteri de 90 CP, 130 CP și 150 CP), una cu alimentare mixtă benzină-GPL (ECO-G de 100 CP) și una diesel (Blue dCi 115 CP). Gama este structurată în trei versiuni de echipare: Essential, Comfort și Prestige, iar tracțiunea integrală este disponibilă pe ultimele două.

Duster Comfort 4x2 echipat cu motorul ECO-G 100 va costa 15.750 Euro, iar cu motorul TCe 150 EDC va fi 19.200 Euro, cu tracțiune 4x2. Cel mai ieftin diesel va costa 17.000 de euro, iar dacă este comandat și cu tracțiune integrală, prețul va fi de 19.100 euro. La motoarele diesel, de exemplu, prețul a crescut cu circa 1.000 de euro.

Tesla Model 3, lider peste BMW, Audi și Mercedes, în segmentul premium de clasă medie, în Europa CITEȘTE ȘI Tesla Model 3, lider peste BMW, Audi și Mercedes, în segmentul premium de clasă medie, în Europa

Primele livrări sunt programate în cursul lunii septembrie, după cum anunță Dacia, ceea ce înseamnă că au fost depășite problemele legate de echipamentele bazate pe semiconductori.

Noul Duster vine cu o serie de modificări estetice, în special, la nivelul blocurilor optice, care se aliniază stilului regăsit pe Sandero/Logan și stopuri care preiau semnătura luminoasă de pe conceptul Bigster. La interior, un nou sistem multimedia, cu un ecran nou, de 8 inci, noi tapițerii și o cotieră culisantă sunt printre noutăți. Motorizarea de TCe 150 cu cutie automată EDC este de asemenea o noutate pentru clienții Duster.

viewscnt
Afla mai multe despre
dacia duster facelift
preturi duster facelift
preturi duster edc