Dacia deschide comenzile pentru noul Spring și anunță prețurile cu Rabla Plus

Dacia deschide comenzile pentru noul Spring și anunță prețurile cu Rabla Plus
Gabriel Dogaru
Gabriel Dogaru
scris 18 apr 2024

Dacia a deschis campania de comenzi pentru noul Spring, un facelift avansat care aduce nu doar schimbări estetice, ci și la nivel de echipamente și aspect interior.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității - Ediția a IV-a; parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Noul Spring poate fi comandat începând cu data de 18 aprilie în toate showroom-urile mărcii Dacia din România, după cum a anunțat compania.

VIDEO Lapoviță și ninsoare, vânt puternic și minus 5 grade pe Transalpina. S-au stopat acțiunile de deszăpezire CITEȘTE ȘI VIDEO Lapoviță și ninsoare, vânt puternic și minus 5 grade pe Transalpina. S-au stopat acțiunile de deszăpezire

Prețurile anunțate anterior, la startul comenzilor au fost actualizate acum cu valorile aplicate prin Programul Rabla, astfel că în acest moment o mașină Dacia Spring poate fi cumpărată cu un preț apropiat de cel cu care se cumpăra în urmă cu doi ani, când tichetul Rabla era dublu.

Prețul de pornire începe de la 10.990 euro (cu tichet Rabla aplicat) pentru versiunea Essential 45 și ajunge până la 13.990 euro (cu tot cu Rabla Plus) pentru versiunea de top Extreme Electric 65, inclusiv cu oferta Dacia Finance.

Informația momentului din industria auto: CEO-ul Renault poate pleca CITEȘTE ȘI Informația momentului din industria auto: CEO-ul Renault poate pleca

În plus, Dacia anunță că demarează o campanie aplicată versiunii Spring Extreme, prin care prețul are un discount suplimentar de 400 de euro, echivalentul unui an de încărcare a bateriei gratuit.

Odată cu faceliftul Dacia Spring, mașina și-a modificat versiunile de echipare, pentru a veni cu un preț de listă mai mic chiar și decât cel de acum trei ani. Essential, versiunea de intrare în gamă, vine cu o listă minimă de dotări, fără Medja Nav și fără AC. În plus, motorul de 65 CP este disponibil pe două versiuni, Expression și Extreme. Clienții pot opta de asemenea pentru noi culori ale caroseriei.

viewscnt
Afla mai multe despre
dacia spring
preturi spring
spring facelift