Demisie la Ford - șeful designului strategic, care s-a ocupat inclusiv de noul Ford Puma ce va fi fabricat la Craiova din acest an, pleacă intempestiv

Demisie la Ford - șeful designului strategic, care s-a ocupat inclusiv de noul Ford Puma ce va fi fabricat la Craiova din acest an, pleacă intempestiv
scris 11 iun 2019

Șeful designului global Ford Motor, David Woodhouse, a demisionat, fără a da publicității motivele acestui gest. El a anunțat pe Facebook decizia, spunând că a fost „una dificilă”.

„Încheierea unei relații de lungă durată cu o corporație este ca atunci când închei o relație personală multiplicat cu numărul minunaților prieteni și colegi”, a scris Woodhouse pe Facebook. Compania a confirmat demisia, spunând că a fost alegerea designerului.

David Woodhouse și-a început cariera la BMW, dar a intrat în Ford la Premier Automotive Group, divizia premium a Ford din vremea când făceau parte din ea Lincoln, Volvo, Jaguar și Land Rover, în 1999.

Ford a anunțat că va închide anul viitor o fabrică din Marea Britanie CITEȘTE ȘI Ford a anunțat că va închide anul viitor o fabrică din Marea Britanie

Din 2017, a devenit director de design strategic la nivelul întregii companii, păstrând totodată postul de șef al designului Lincoln, singura marcă premium rămasă în portofoliul Ford Motor. S-a ocupat inclusiv de designul autoturismelor și SUV-urilor Ford vândute în Europa, inclusiv noul Ford Puma, ce va fi fabricat la Craiova, din acest an.

Woodhouse este creditat cu designul unor vehicule, de serie sau concepte, celebre, precum Ford Shelby GR1, Ford Airstream, Ford Reflex, Lincoln Continental Concept sau Lincoln Aviator Concept.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
ford design
designer sef ford
david woodhouse
ford puma