Două noi zboruri săptămânale spre Antalya, din România

Două noi zboruri săptămânale spre Antalya, din România
Profit.ro
Profit.ro
scris 10 iun 2019

Aeroportul Transilvania Târgu Mureș va asigura, începând de luni, două noi zboruri cu destinația Antalya (Turcia), numărul curselor charter săptămânale de pe această unitate aeroportuară ajungând la patru.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

"Am început un parteneriat cu tour operatorul Paralela 45 încă de anul trecut. Atunci au avut încredere foarte mare în Aeroportul Târgu Mureș deoarece și-au asumat să pună în vânzare bilete cu pornire din Târgu Mureș spre Antalya în condițiile în care aeroportul era în plin proces de reconstrucție, era o perioadă foarte stresantă pentru noi deoarece lucrările au întârziat două săptămâni și am fost nevoiți ca primele două curse să le transferăm la un alt aeroport. (...) Acest parteneriat a demarat anul trecut, cu o cursă săptămânală către Turcia, anul acesta pe parcursul contractării pachetelor turistice s-a constatat creșterea interesului manifestat de către pasagerii din aria deservită de către Aeroportul Transilvania Târgu Mureș, a impus adăugarea al celui de-al doilea avion, a doua frecvență săptămânală, către Turcia. Eu am convingerea că dacă aceste două noi curse săptămânale vor fi profitabile pentru agenția de turism, anul viitor publicul călător din zona noastră va putea beneficia și de alte destinații de interes", a declarat directorul Aeroportului Transilvania din Târgu Mureș, Peti Andras, într-o conferință de presă, scrie Agerpres.

Călătorii gratis cu avionul pentru o anumită categorie de persoane CITEȘTE ȘI Călătorii gratis cu avionul pentru o anumită categorie de persoane

Potrivit lui Peti Andras, prin cele două noi curse efectuate de compania Corendon Airlines se ajunge la trei curse charter către Antalya, una fiind efectuată de TAROM, la care se adaugă un charter către Egipt, Aeroportul Transilvania având acum programate 13 zboruri săptămânale.

viewscnt
Afla mai multe despre
antalya
aeroportul transilvania târgu mureș