Director CNAIR: 2024 este anul în care trebuie deschisă circulația pe primele două loturi ale Autostrăzii Ploiești-Buzău

Director CNAIR: 2024 este anul în care trebuie deschisă circulația pe primele două loturi ale Autostrăzii Ploiești-Buzău
Profit.ro
Profit.ro
scris 12 sep 2023

Directorul CNAIR, Cristian Pistol, anunță că 2024 este anul în care trebuie deschisă circulația pe primele două loturi ale Autostrăzii Ploiești-Buzău. ”Nu mai accept nicio întârziere”, a transmis directorul CNAIR, după vizita făcută cu premierul Marcel Ciolacu și ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, pe șantiere.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

”2024 este anul în care trebuie deschisă circulația pe primele două loturi ale Autostrăzii Ploiești-Buzău! Nu mai accept nicio întârziere din partea celor două Asocieri de constructori care lucrează pe lotul 1 (Pizzarotti - Retter) și pe lotul 2 (Trace-Coni)”, a scris, marți, pe Facebook, directorul CNAIR, Cristian Pistol.

VIDEO Unul dintre cei mai valoroși fotbaliști din toate timpurile a venit lângă Hagi ca acționar al clubului Farul Constanța. Cel mai important nume din fotbalul mondial care se alătură unei echipe din România CITEȘTE ȘI VIDEO Unul dintre cei mai valoroși fotbaliști din toate timpurile a venit lângă Hagi ca acționar al clubului Farul Constanța. Cel mai important nume din fotbalul mondial care se alătură unei echipe din România

Acesta anunță că a atras din nou atenția, în timpul vizitei pe care a făcut-o pe șantiere cu premierul Marcel Ciolacu și ministrul Sorin Grindeanu, că trebuie să crească mobilizarea astfel încât anul viitor să finalizeze lucrările pe cei 49,35 km dintre Ploiești și Pietroasele, scrie News.ro.

”Am făcut tot ce ține de CNAIR pentru ca antreprenorii să poată avea bani și front de lucru. Dar în cazul în care nu vor înțelege că trebuie să recupereze întârzierile, vom aplica sancțiuni. Nu pot să accept ca la peste un an de la începerea lucrărilor progresul fizic să nu atingă nici măcar 25% pe cele două loturi finanțate prin PNRR (Dumbrava – Mizil și Mizil – Pietroasele)”, a mai transmis sursa citată.

Pistol speră că, în ceea ce priveste lotul 3 dintre Pietroasele și Buzău, lung de 13,9 km, s-ar putea semna în scurt timp contractul.

viewscnt
Afla mai multe despre
cnair
cristian pistol