Karina Pavăl, propusă membru al Consiliului de Administrație la Promateris, unde fondatorii Dedeman dețin aproape un sfert din acțiuni

Karina Pavăl, propusă membru al Consiliului de Administrație la Promateris, unde fondatorii Dedeman dețin aproape un sfert din acțiuni
Profit.ro
Profit.ro
scris 12 sep 2023

Karina Pavăl (30 de ani), fiica lui Dragoș Pavăl, principalul acționar al companiei Dedeman, este propusă pentru de membru al Consiliului de Administrație la Promateris, unde fondatorii Dedeman dețin aproape un sfert din acțiuni.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Compania Promateris a înregistrat la T1 un declin de 32,76% al câștigului pretaxare EBITDA, la 3,14 milioane lei, de la 4,67 milioane lei în perioada similară a anului trecut.

Biofarm își majorează cu un sfert afacerile la T1 CITEȘTE ȘI Biofarm își majorează cu un sfert afacerile la T1

Promateris promovează proiectul Bio Compounds, ce are ca scop producția de materie primă provenită din surse parțial regenerabile, destinată realizării de ambalaje biodegradabile și compostabile și își va consolida astfel poziția de lider regional, construind cea mai mare capacitate integrată de producție bio-based din Europa Centrală și de Est. Proiectul de investiție are o valoare de peste 1,65 milioane de euro, incluzând și un grant în valoare de 744.000 de euro, oferit de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin mecanismele financiare SEE și Norvegian 2014-2021, în cadrul programului "Creșterea IMM-urilor din România."

Alte resurse externe sunt atrase printr-un nou grant din partea EEA & Norway Grants în cadrul proiectului „Energie verde pentru producția de ambalaje biodegradabile și compostabile”. Promateris dezvoltă proiectul în parteneriat cu compania norvegiană Norsk Energi. Proiectul constă în implementarea unui sistem fotovoltaic de 1 MWP la fabrica din Buftea, județul Ilfov. Acest proiect va ajuta Promateris în tranziția către utilizarea energiei regenerabile, prin înlocuirea energiei din combustibili fosili cu energie solară. Valoarea investiției se ridică la aproximativ 1 milion de euro, din care 597.000 de euro reprezintă un grant oferit de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin mecanismele financiare SEE și Norvegian 2014-2022. Proiectul va fi finalizat în prima jumătate a anului 2023.

viewscnt
Afla mai multe despre
promateris
bvb
bursa
paval holding
dedeman
biodeck
florin pogonaru