Două oferte pentru reabilitarea liniei de tramvai 40 și trei pentru linia 55

Două oferte pentru reabilitarea liniei de tramvai 40 și trei pentru linia 55
Profit.ro
Profit.ro
scris 5 mar 2024

Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, a anunțat că s-a încheiat etapa de depunere a ofertelor pentru reabilitarea a 21 de kilometri de cale dublă de rulare pentru tramvaie.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Achiziția a fost împărțită în două loturi, fiind depuse două oferte pentru lotul 1 și trei oferte pentru lotul 2, a scris edilul general, pe Facebook.

FOTO Autoritățile reclamă \ CITEȘTE ȘI FOTO Autoritățile reclamă "o vandalizare de proporții" a elementelor de siguranță rutieră pe un drum național

Lotul 1 presupune reabilitarea a 18 km de linie tramvai pe Bd. Th. Pallady, Bd. 1 Decembrie 1918, Bd. Basarabia, Calea Călărașilor, Bd. Corneliu Coposu, inclusiv bucla Complex Titan. Pe acest tronson circulă linia de tramvai 40, care leagă o serie de cartiere ale orașului, de la Piața Sfânta Vineri până la Complexul RATB Titan.

Lotul 2 vizează reabilitarea infrastructurii de tramvai aferentă liniei 55 pe o lungime de 1,9 km cale dublă, pe Bd. Pache Protopopescu și Str. Traian, reabilitarea infrastructurii de tramvai aferentă liniei 14 pe o lungime de 0,7 km cale dublă pe Bd. Ferdinand I, între Șoseaua Mihai Bravu și Str. Traian, precum și 0,22 km cale dublă aferentă liniei tehnologice de pe Str. Dristorului, între Bd. Camil Ressu și Str. Baba Novac, scrie Agerpres.

"Investiția face parte din proiectul amplu de reabilitare a aproximativ 50 de km de linii de tramvai, pentru restul s-a făcut deja proiectarea, iar pe una dintre linii au fost demarate lucrările", a precizat Nicușor Dan.

viewscnt
Afla mai multe despre
nicușor dan
tramvai