Drumul expres Baia Mare-Satu Mare, cuprins în planul de investiții din acest an

 Drumul expres Baia Mare-Satu Mare, cuprins în planul de investiții din acest an
Profit.ro
Profit.ro
scris 10 ian 2024

Drumul expres Baia Mare - Satu Mare va fi lansat în licitație publică, iar lucrările ar putea demara în acest, a anunțat deputatul PNL de Maramureș Florin-Alexandru Alexe.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

"Punem proiectele necesare dezvoltării Maramureșului în prim-plan! Așa cum am promis, Drumul expres Satu Mare-Baia Mare urmează să devină realitate. Irinel Ionel Scrioșteanu, secretar de stat în cadrul Ministerului Transportului, a anunțat noi vești bune privind dezvoltarea infrastructurii rutiere din România.În anul 2024 este vizată lansarea licitațiilor pentru execuția de lucrări a peste 750 de km de drumuri de mare viteză, printre care și Drumul expres Baia Mare-Satu Mare.La finalul anului 2023, pe traseul drumului expres s-au executat ultimele foraje pentru completarea studiului geotehnic.În continuare, vom face toate demersurile necesare pentru dezvoltarea infrastructurii rutiere", a spus Florin-Alexandru Alexe.

ANUNȚ O asociere de constructori români și turci - singura ofertă pentru viaducte ale Autostrăzii Transilvania CITEȘTE ȘI ANUNȚ O asociere de constructori români și turci - singura ofertă pentru viaducte ale Autostrăzii Transilvania

Drumul expres Baia Mare - Satu Mare - Petea (vamă și punct de frontieră spre Ungaria) este un proiect de peste 20 de ani care a fost propus pentru a fi realizat în diferite guvernări, însă a fost mereu amânat din planul de investiții, scrie Agerpres.

viewscnt
Afla mai multe despre
drumul expres
baia mare
satu mare