DS 9, concurentul francez al limuzinelor germane de la Audi, BMW și Mercedes, disponibil pentru comenzi în România. Prețul de vânzare

DS 9, concurentul francez al limuzinelor germane de la Audi, BMW și Mercedes, disponibil pentru comenzi în România. Prețul de vânzare
Gabriel Dogaru
Gabriel Dogaru
scris 29 apr 2021

DS Automobiles a lansat oficial în această primăvară noul modl DS 9, un sedan premium, construit în China și vândut pe toate piețele globale. Importatorul din România a anunțat acum prețurile pentru piața locală.

Evenimente:
21 martie - Maraton Profit News TV Economia Sustenabila (ediția a II-a) – cu sprijinul: ACUE, Auchan, Liberty, OMV Petrom, Romgaz, Tinmar Energy, Transgaz, Hidroelectrica, Borsec, Nuclearelectrica
26 martie - Maraton Medika TV Inovație în estetică - cu sprijinul: Regina Maria
28 martie - Eveniment Profit.ro IMM (ediția a IV-a) - cu sprijinul: CEC Bank, Raiffeisen Bank, Porsche Finance Group Romania (Sharetoo - Abonamentul Auto), UniCredit Bank, Garanti BBVA și REI Grup

Urmărește-ne și pe Google News

DS 9 este un competitor pentru mult mai celebrele Audi A6, BMW Serie 5 sau Mercedes-Benz C Class, făcând parte din clasa Executive, a limuzinelor mari. Dimensiunile sale sunt comparabile cu cele ale concurenței, 4,93 metri lungime, 1,93 metri lățime, fiind dezvoltat pe platforma EMP2 a grupului PSA, destinată mașinilor de mari dimensiuni.

Dacă ar ajunge roboții să dea consultanță, ce vor mai face oamenii? Despre viitorul consultanței, ce cred liderii PwC (III) CITEȘTE ȘI Dacă ar ajunge roboții să dea consultanță, ce vor mai face oamenii? Despre viitorul consultanței, ce cred liderii PwC (III)

Lansat în rețeaua europeană de dealeri în acest an, modelul este disponibil pentru clienții din România începând din acest moment, la prețuri mai bune decât cele ale rivalilor germani.

La capitolul motorizare, DS 9 va fi lansat într-o primă versiune plug-in hybrid E-TENSE, echipată cu un motor turbo PureTech pe benzină (180 CP) și un motor electric (110 CP) cu o putere totală a sistemului de 225 CP, capabil să parcurgă 48 km (WLTP) exclusiv electric, cu ajutorul bateriei de 11,9 kWh. Emisiile CO2 sunt foarte mici, între 33 și 35g/km, în funcție de nivelul de echipare, cu un consum omologat de 1,5l/100km în ciclul combinat WLTP.

ULTIMA ORĂ VIDEO Ford va produce un model electric la Craiova CITEȘTE ȘI ULTIMA ORĂ VIDEO Ford va produce un model electric la Craiova

Motorul electric, selectat automat, este utilizat la pornirea mașinii și poate rula cu viteze de până la 135km/h. Modul Hybrid gestionează la rândul său, în mod automat, tipul de energie la rularea în modul 100% electric, 100% benzină sau combinând cele două moduri. Modul Sport asigură utilizarea puterii maxime, folosind și setările potrivite pentru pedala de accelerație, cutia de viteze, direcția și suspensia controlată electronic.

Încărcătorul bateriei are 7.4kW și permite încărcarea în 1h 45 la o stație de încărcare casnică sau publică, utilizând cablul de încărcare standard.

Studiu EY: Companiile raportează scăderi ale cifrei de afaceri, însă doar 19% și-au revizuit politica de prețuri de transfer CITEȘTE ȘI Studiu EY: Companiile raportează scăderi ale cifrei de afaceri, însă doar 19% și-au revizuit politica de prețuri de transfer

Ulterior vor fi disponibile alte două motorizări plug-in hybrid E-TENSE, de 250 CP cu tracțiune pe 2 roți și autonomie extinsă și de 360 CP cu tracțiune integrală inteligentă. De asemenea, un motor PureTech pe benzină de 225 CP va fi disponibil.

Prețurile noului DS 9 pentru piața din România încep de la 49.900 euro. Mașina este disponibilă pentru achiziție în cadrul Prgramului Rabla Plus.

viewscnt
Afla mai multe despre
ds 9
audi a6
bmw serie 5
mercedes c class
preturi ds 9
ds 9 comenzi romania