Elon Musk a anunțat inaugurarea unei noi linii de producție pentru Model 3, construită într-un cort

Elon Musk a anunțat inaugurarea unei noi linii de producție pentru Model 3, construită într-un cort
Profit.ro
Profit.ro
scris 18 iun 2018

Elon Musk a anunțat printr-o postare pe Twitter inaugurarea unei noi linii de producție a Tesla pentru automobilul Model 3, construită într-un cort, în cadrul eforturilor de a ajunge la o producție de 5.000 de unități pe săptămână până la sfârșitul acestei luni, relatează MarketWatch.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Noua linie de producție este a treia pentru fabrica Tesla din Fremont, California, și a fost construită în numai trei săptămâni într-o structură asemănătoare unui cort, amplasată lângă fabrică, scrie News.ro.

A treia linie de producție va fabrica automobile Model 3 cu două motoare, de înaltă performanță, la prețul de 78.000 de dolari, pe care Musk le-a anunțat în urmă cu mai puțin de o lună.

Ministerul Transporturilor a renunțat la a mai pregăti autostrada Comarnic-Brașov cu Banca Mondială, ministrul Finanțelor susține că a fost găsită o altă variantă, mai rapidă CITEȘTE ȘI Ministerul Transporturilor a renunțat la a mai pregăti autostrada Comarnic-Brașov cu Banca Mondială, ministrul Finanțelor susține că a fost găsită o altă variantă, mai rapidă

Musk a trimis vineri un email angajaților, în care i-a felicitat pentru eforturile depuse, dar în care a spus că mai sunt încă necesare îmbunătățiri radicale pentru a atinge obiectivul referitor la producție.

Marțea trecută, Musk a anunțat că Tesla va concedia 9% dintre angajați, dar nu dintre cei implicați în activitățile productive. În următoarele două zile, Musk a cumpărat acțiuni Tesla în valoare de aproximativ 25 de milioane de dolari, potrivit documentelor înregistrate la Comisia americană pentru bursă și valori mobiliare (SEC).

viewscnt
Afla mai multe despre
elon musk
model 3