Elon Musk somează angajații Tesla: Întoarceți-vă sau plecați!

Elon Musk somează angajații Tesla: Întoarceți-vă sau plecați!
Profit.ro
Profit.ro
scris 1 iun 2022

CEO-ul Tesla Elon Musk le-a cerut angajaților companiei auto să se întoarcă la birouri sau să își dea demisia, potrivit unui document intern care a început să fie circulat pe platformele social media, relatează Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

„Oricine dorește să lucreze de la distanță trebuie să fie la birou pentru minim (și chiar mă refer la minim) 40 de ore pe săptămână sau să plece de la Tesla”, afirmă documentul, conform Hotnews.

VIDEO PROFIT NEWS TV Bogdan Maioreanu, analist eToro: S-a redus încrederea în toate segmentele pieței imobiliare, cu excepția celui de retail. Piața de case din SUA arată o încetinire puternică a vânzărilor CITEȘTE ȘI VIDEO PROFIT NEWS TV Bogdan Maioreanu, analist eToro: S-a redus încrederea în toate segmentele pieței imobiliare, cu excepția celui de retail. Piața de case din SUA arată o încetinire puternică a vânzărilor

Agenția Reuters afirmă că nu a putut confirma autenticitatea sa iar Tesla nu a dorit să ofere comentarii privind informația.

Musk a răspuns însă pe Twitter unei postări despre știre, afirmând că angajații care nu vor să se întoarcă la birou „ar trebui să se prefacă că lucrează altundeva”.

PROFIT NEWS TV Radu Puiu, analist XTB România: Apar tot mai multe prognoze care indică o extindere a crizei cipurilor. Abia în 2024 se va observa o situație mai bună CITEȘTE ȘI PROFIT NEWS TV Radu Puiu, analist XTB România: Apar tot mai multe prognoze care indică o extindere a crizei cipurilor. Abia în 2024 se va observa o situație mai bună

Tesla este ultima dintr-o serie de companii importante care le impun angajaților să se întoarcă la birouri după pandemia de COVID-19 însă unii mari angajatori au îmbrățișat munca de la distanță pe termen nedefinit sau un sistem hibrid.

Google, de exemplu, mizează că interacțiunile față în față dintre angajații săi sunt cea mai bună soluție după ce le-a impus acestora în vara anului trecut să se vaccineze anti-Covid pentru a-și păstra locul de muncă.

Pe de altă parte Twitter a anunțat în luna martie prin vocea CEO-ului Parag Agrawal că își va redeschide birourile dar că angajații vor putea în continuare să lucreze de acasă dacă doresc acest lucru.

viewscnt
Afla mai multe despre
musk
tesla