Epiesa.ro continuă extinderea la nivel național și deschide un magazin în Constanța

Epiesa.ro continuă extinderea la nivel național și deschide un magazin în Constanța
Profit.ro
Profit.ro
scris 15 iun 2017

Retailerul online Epiesa.ro, furnizor de piese si accesorii auto, a deschis un nou magazin, în Constanța, al doilea magazin în afara Bucureștiului.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Extinderea la nivel național a rețelei de magazine a început în acest an prin deschiderea magazinului din Oradea,

 „Magazinele pe care le-am deschis în București și în Oradea și-au îndeplinit foarte bine rolul de a aduce serviciul de consultanță tehnică mai aproape de clienții noștri. Tocmai de aceea continuăm să extindem rețeaua de magazine, pentru a oferi unui număr cât mai mare de clienți din toată țara posibilitatea de a interacționa direct cu echipa Epiesa.ro și de a le cere sfaturi ori recomandări de specialitate.”, a declarat Ionuț Cătălin Șuțu, General Manager Epiesa.ro.

FOTO Volkswagen Polo, primele fotografii înainte de lansarea oficială. A șasea generație va fi prezentată pe 16 iunie, la Berlin. CITEȘTE ȘI FOTO Volkswagen Polo, primele fotografii înainte de lansarea oficială. A șasea generație va fi prezentată pe 16 iunie, la Berlin.

În prezent, Epiesa.ro are un număr de șase magazine, în București, Oradea și Constanța unde clienții pot găsi oricând piese, accesorii, uleiuri, lubrifianți și alte produse de larg consum compatibile cu mașinile lor, dar și suport tehnic. În plus, din aceste unități, clienții pot ridica produsele comandate online, având, totodată, posibilitatea de a le verifica în prealabil.

Până la finalul anului 2017, retailerul își propune să ajungă la un număr total de 10 magazine în marile orașe, ceea ce presupune o investiție de peste 250.000 euro.

Fondată în 2011 de către antreprenorul Ionuț Cătălin Șuțu, Epiesa.ro a înregistrat în cei 6 ani de activitate peste 1.000.000 de comenzi și a avut în 2016 o cifră de afaceri de 10.000.000 de euro.

viewscnt
Afla mai multe despre
epiesa.ro
piese auto