EXCLUSIV CONFIRMARE Carvago, platforma online de vânzare a mașinilor second-hand lansată de un fost executiv Volkswagen pentru a ajunge numărul 1 la nivel european, vine în România

EXCLUSIV CONFIRMARE Carvago, platforma online de vânzare a mașinilor second-hand lansată de un fost executiv Volkswagen pentru a ajunge numărul 1 la nivel european, vine în România
scris 28 oct 2021

Compania cehă Carvago, care operează o platformă online de vânzare a mașinilor second-hand și targetează poziția de leader al pieței europene, va începe anul viitor activitatea în România, a anunțat Petr Kratochvil, business manager Carvago, confirmând astfel informațiile transmise anterior de Profit.ro.

Înainte de a fi prezentată aici, informația a fost anunțată cu mult înainte pe Profit Insider

"Vom intra, până la finele anului, în Germania, Austria și Italia. România este programată pentru începutul anului viitor", anunță Petr Kratochvil, business manager Carvago, pentru Profit.ro.

Kratochvil este business manager Carvago, precum și partener și director de investiții la European Automotive Group, din care face parte compania.

Automatica SA: pionierul automatizărilor din România în era Industriei 4.0 CITEȘTE ȘI Automatica SA: pionierul automatizărilor din România în era Industriei 4.0

Platforma a fost lansată în urmă cu doi ani de către un fost executiv al grupului german Volkswagen, cehul Jan Kranat, împreună cu Jakub Sulta, fondatorul retailerului Kosik, de asemenea din Cehia. Kranat are o experiență de 20 de ani în companii din sectoarele financiar și auto, ocupând mai multe funcții de conducere pentru Volkswagen în Cehia și Rusia, timp de 17 ani.

Carvago cumpără mașinile de la dealeri europeni și le revinde clienților înscriși pe platformă. Printre serviciile acesteia se numără inspectarea mașinii, finanțarea, o garanție de până la 24 de luni, livrarea și înregistrarea vehiculului.

viewscnt
Afla mai multe despre
carvago
mașini