Un fost executiv Volkswagen lansează în România o platformă online de vânzare a mașinilor second hand

Un fost executiv Volkswagen lansează în România o platformă online de vânzare a mașinilor second hand
scris 11 oct 2021

Compania cehă Carvago, care operează o platformă online de vânzare a mașinilor second hand, a intrat pe piața românească, prin înființarea unei sucursale, și se pregătește să înceapă operațiunile comerciale, relevă date analizate de Profit.ro.

Înainte de a fi prezentată aici, informația a fost anunțată cu mult înainte pe Profit Insider

Platforma a fost lansată în urmă cu doi ani de către un fost executiv al grupului german Volkswagen, cehul Jan Kranat, împreună cu Jakub Sulta, fondatorul retailerului Kosik, de asemenea din Cehia. Kranat are o experiență de 20 de ani în companii din sectoarele financiar și auto, ocupând mai multe funcții de conducere pentru Volkswagen în Cehia și Rusia, timp de 17 ani.

UTILBEN, povestea unei afaceri de familie care a devenit o companie de succes CITEȘTE ȘI UTILBEN, povestea unei afaceri de familie care a devenit o companie de succes

Carvago cumpără mașinile de la dealeri europeni și le revinde clienților înscriși pe platformă. Printre serviciile acesteia se numără inspectarea mașinii, finanțarea, o garanție de până la 24 de luni, livrarea și înregistrarea vehiculului.

Compania are activități pe șase piețe din Europa și va continua să își extindă prezența în alte țări de pe continent.

viewscnt
Afla mai multe despre
carvago
mașini