Fiat Chrysler recheamă 1,48 milioane de camionete Ram. Risc de a se deplasa singure

Fiat Chrysler recheamă 1,48 milioane de camionete Ram. Risc de a se deplasa singure
Profit.ro
Profit.ro
scris 23 dec 2017

Fiat Chrysler va rechema în service 1,48 de milioane de camionete Ram, din cauza riscului ca vehiculele să se deplaseze singure atunci când sunt în parcare, a anunțat vineri compania, transmite Bloomberg.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Atunci când șoferul stă în mașină cu piciorul pe frână o perioadă lungă de timp, în timp ce staționează, există riscul să se defecteze o componentă de transmisie. În acest caz, vehiculul poate să se deplaseze singur în timp ce se află singur în parcare, potrivit companiei, preluate de news.ro.

Fiat Chrysler a anunțat într-un comunicat că au avut loc șapte răniri și un mic număr de accidente care ar putea fi asociate cu această defecțiune.

FOTO Norvegienii de la Vard, printre principalii constructori de nave din lume, construiesc la Tulcea primul spărgător de gheață de croazieră hibrid din lume CITEȘTE ȘI FOTO Norvegienii de la Vard, printre principalii constructori de nave din lume, construiesc la Tulcea primul spărgător de gheață de croazieră hibrid din lume

Rechemarea include versiuni ale camionetelor Ram care sunt modele ale anilor 2009-2017.

”Ca întotdeauna, cerem clienților să folosească frâna de mână. Și să se asigure că nu lasă copiii nesupravegheați”, a afirmat în comunicat directorul pentru complianță în domeniul siguranței, Tom McCarthy.

Rechemarea exclude camionetele Ram construite în anul calendaristic 2017.

viewscnt
Afla mai multe despre
fiat
rechemare