Fiat Chrysler recheamă aproape 890.000 de vehicule pickup Ram la nivel mondial, pentru remedierea unor probleme

Fiat Chrysler recheamă aproape 890.000 de vehicule pickup Ram la nivel mondial, pentru remedierea unor probleme
Profit.ro
Profit.ro
scris 6 feb 2019

Fiat Chrysler Automobiles va rechema 882.000 de vehicule pickup Ram la nivel mondial, în cadrul a două campanii, pentru a remedia probleme la direcție și la pedala de frână, transmite Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară

Producătorul auto italo-american a anunțat că va rechema aproximativ 660.000 de vehicule Ram 2.500 și 3.500, modele ale anilor 2013-2017, între care 574.000 din Statele Unite, în condițiile în care șoferii riscă să piardă controlul direcției, scrie News.ro.

Fiat Chrysler a explicat că slăbirea unei piulițe poate face ca șoferul să nu mai poată controla direcția vehiculului și a precizat că are informații referitoare la o rănire și la opt accidente care ar putea avea legătură cu acest defect.

Șoferii care nu au asigurare RCA - identificați în trafic prin camerele care urmăresc plata rovinietei CITEȘTE ȘI Șoferii care nu au asigurare RCA - identificați în trafic prin camerele care urmăresc plata rovinietei

Compania va mai rechema 222.000 de vehicule Ram 1.500 din 2019, la nivel global, pentru fixarea mai bună a pedalei de frână, atunci când este folosită funcția de pedală ajustabilă. Pedala s-ar putea desprinde, atunci când șoferul o acționează până la capăt, ceea ce ar putea fi periculos pentru șoferii care circulă cu viteză de autostradă.

În ianuarie, Fiat Chrysler a rechemat aproximativ 180.000 de pickup-uri Ram 1.500 din 2019, pentru strângerea unui element de fixare, în urma unor probleme la servodirecție.

viewscnt
Afla mai multe despre
fiat chrysler automobiles
rechemare