Fincantieri dezminte informațiile potrivit cărora ar fi investigată de Direcția Generală Antimafia

Fincantieri dezminte informațiile potrivit cărora ar fi investigată de Direcția Generală Antimafia
scris 4 feb 2019

Fincantieri dezminte informațiile vehiculate în spațiul public, în această săptămână, care anunțau că este investigată de Direcția Generală Antimafia pentru presupuse legături cu mafia italiană.

„Declarațiile publice sunt false și le dezmințim categoric. Fincantieri nu a fost niciodată investigată și nu a fost niciodată condamnată. De asemenea, niciunul dintre reprezentanții Fincantieri nu i-a cunoscut, iar societatea nu a avut vreo legătură, de niciun fel, pe dl Lulache sau pe doamna Flavia Teodosiu, așa cum s-a afirmat. Astfel de afirmații afectează reputația companiei noastre aflată de mulți ani în domeniul construcțiilor navale, probabil în scopul favorizării concurenței”, precizează Fincantieri, potrivit News.ro

Nissan anulează planul de a fabrica SUV-ul X-Trail în Marea Britanie, punând sub semnul întrebării investițiile în această țară CITEȘTE ȘI Nissan anulează planul de a fabrica SUV-ul X-Trail în Marea Britanie, punând sub semnul întrebării investițiile în această țară

Compania spune că își rezervă dreptul de a se apăra în justiție împotriva unor astfel de atacuri și adresează rugămintea mass-media să ceară puncte de vedere sau detalii direct de la companie, înainte de a publica sau a afirma informații despre Fincantieri.

Fincantieri operează șantierele navale de la Brăila și Tulcea, prin subsidiara VARD, unde a investit 150 de milioane de euro în ultimii 10 ani. Pe lângă cei 3.000 de subcontractori, 5.000 de oameni intră în fiecare zi pe porțile celor două șantiere. Pe plan local, Grupul este cel mai mare angajator în industria de profil din România și unul dintre cei mai mari la nivel mondial, cu aproape 20.000 de angajați.
 

viewscnt
Afla mai multe despre
fincantieri
directia generala antimafia