Ford amână lansarea SUV-ului Bronco din cauza problemelor logistice

Ford amână lansarea SUV-ului Bronco din cauza problemelor logistice
Profit.ro
Profit.ro
scris 7 dec 2020

Ford Motor a anunțat că lansarea SUV-ului Bronco, unul din cele mai așteptate vehicule ale producătorului auto din ultimii ani, va fi întârziată până în vara anului viitor, din cauza problemelor logistice provocate sectorului auto de pandemia de coronavirus (Covid-19).

Urmărește-ne și pe Google News

Inițial modelul ar fi trebuit lansat în primăvara anului viitor dar Ford se confruntă cu întârzieri ale livrărilor din partea furnizorilor săi, scrie Agerpres.

Marea Britanie: Vânzările Dacia au scăzut cu aproape 56% CITEȘTE ȘI Marea Britanie: Vânzările Dacia au scăzut cu aproape 56%

"Livrările către clienți ale modelelor Bronco cu două și patru uși vor începe în vară, în loc de primăvară, din cauza problemelor cu care se confruntă furnizorii noștri în urma pandemiei", a informat purtătorul de cuvânt al Ford, Said Deep. Întrebat dacă s-ar putea înregistra și alte întârzieri ale lansării, oficialul Ford a declarat că firma urmărește cu atenție situația.

Ford încă se așteaptă să înceapă în primăvară producerea SUV-ului Bronco la fabrica sa din MichiganSUA, a explicat Deep. Deja Ford livrează un model mai mic, Bronco Sport, fabricat în Mexic.

Plasarea comenzilor de către clienți a fost amânată până la mijlocul lunii ianuarie, a informat purtătorul de cuvânt al Ford.

viewscnt
Afla mai multe despre
bronco
suv
ford