Ford investește în SUA peste 1,45 miliarde de dolari pentru a produce SUV-uri, vehicule electrice și autonome

Ford investește în SUA peste 1,45 miliarde de dolari pentru a produce SUV-uri, vehicule electrice și autonome
Profit.ro
Profit.ro
scris 18 dec 2019

Ford intenționează să creeze 3.000 de locuri de muncă și să investească peste 1,45 miliarde de dolari la cele două facilități de producție din Detroit pentru a produce SUV-uri, vehicule electrice și autonome, transmite Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Al doilea producător auto din SUA a precizat că va investi aproximativ 750 milioane de dolari la uzina sa din Wayne, Michigan, pentru a fabrica camionete și SUV-urile Bronco și Ranger, urmând să angajeze 2.700 de muncitori în următorii trei ani, scrie Agerpres.

BMW și Daimler - creșteri de clienți și venituri de peste 2 milioane de euro ale afacerii comune de mobilitate, care include Clever Taxi CITEȘTE ȘI BMW și Daimler - creșteri de clienți și venituri de peste 2 milioane de euro ale afacerii comune de mobilitate, care include Clever Taxi

De asemenea, Ford va investi aproximativ 700 milioane de dolari la unitatea sa din Dearborn pentru a face versiuni electrice și hibride ale camionetei F-150 și va angaja anul viitor 300 de persoane.

Compania va începe să asambleze celule de baterii pentru versiunile electrice și hibride ale camionetei F-150 la Dearborn.

Anterior, Ford anunțase că va face investiții de 11 miliarde de dolari pentru a lansa 40 de modele de automobile electrice și hibride, până în 2022.

viewscnt
Afla mai multe despre
ford
suv