Ford Motor a redus prețurile SUV-ul său electric Mustang Mach-E cu până la 8.100 de dolari

Ford Motor a redus prețurile SUV-ul său electric Mustang Mach-E cu până la 8.100 de dolari
Profit.ro
Profit.ro
scris 21 feb 2024

Ford Motor a redus prețurile SUV-ul său electric Mustang Mach-E cu până la 8.100 de dolari, după ce vânzările au scăzut puternic în ianuarie, transmite Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Versiunea Mach E a modelului anului 2023 are acum un preț de vânzare cu amănuntul sugerat de 39.895 USD, în scădere de la 42.995 USD, scrie News.ro.

Dacia Sandero începe anul pe primul loc în Europa. Fostul lider, Tesla Model Y, iese din Top 10 CITEȘTE ȘI Dacia Sandero începe anul pe primul loc în Europa. Fostul lider, Tesla Model Y, iese din Top 10

Versiunea de vârf Mach-E GT va costa cu aproximativ 7.600 USD mai puțin, respectiv 52.395 USD.

Alte versiuni, inclusiv versiunea premium cu autonomie extinsă, vor avea un preț mai mic cu 8.100 USD, până la 48.895 USD.

Ford a spus că reducerile de preț au loc pe măsură ce producătorul auto continuă ”să se adapteze la piață pentru a obține combinația optimă de creștere a vânzărilor și valoare pentru clienți”.

Producătorul de automobile din Dearborn, Michigan, a declarat că vânzările Mach-E în SUA au scăzut cu 51% în ianuarie, până la 1.295.

VIDEO Umbrărescu avansează la primul nod rutier de tip turbion, investiție unică în România. Imagini aeriene CITEȘTE ȘI VIDEO Umbrărescu avansează la primul nod rutier de tip turbion, investiție unică în România. Imagini aeriene

Mach-E și-a pierdut eligibilitatea pentru un credit fiscal de 3.750 de dolari la 1 ianuarie, după intrarea în vigoare a noilor cerințe de aprovizionare cu baterii ale Departamentului Trezoreriei SUA, care vizează reducerea lanțului de aprovizionare a vehiculelor electrice din China.

Numeroase alte modele au pierdut la rîndul lor creditele fiscale.

Săptămâna trecută, Trezoreria a declarat că a rambursat dealerilor de automobile aproximativ 135 de milioane de dolari ,plăți în avans, pentru creditul fiscal pentru vehiculele electrice de consum, la punctul de vânzare, până pe 6 februarie.

viewscnt
Afla mai multe despre
ford motor
suv
mustang mach-e