FOTO BMW a prezentat noul X7, o revizuire avansată a SUV-ului vârf de gamă

FOTO BMW a prezentat noul X7, o revizuire avansată a SUV-ului vârf de gamă
Gabriel Dogaru
Gabriel Dogaru
scris 14 apr 2022

BMW a lansat face-liftul celui mai mare SUV din gamă, oferindu-i o schimbare mai pronunțată de design și mai multe noutăți, printre care noul sistem de operare iDrive.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

BMW X7 s-a înnoit mai mult decât era obișnuit pentru un model la jumătatea vieții. Noile echipamente software, sistemul de control iDrive și sistemul de operare BMW 8 sunt însoțite și de o nouă parte frontală, la care se adaugă un nou pachet M Sport, jante noi, o gamă extinsă de echipamente standard, sisteme suplimentare de asistare a condusului și cea mai recentă tehnologie mild-hybrid 48V pentru cele trei variante de motorizare.

ULTIMA ORĂ FOTO EuroNCAP lovește din nou Dacia: Jogger, punctat cu o stea fără să-l testeze CITEȘTE ȘI ULTIMA ORĂ FOTO EuroNCAP lovește din nou Dacia: Jogger, punctat cu o stea fără să-l testeze

Schimbările de design sunt impresionante în special în ceea ce privește blocurile optice, care au preluat deja un stil ce se regăsește pe noile modele electrice ale mărcii, desprinzându-se brutal de modelul pre-facelift.

Noile faruri LED au funcție matrix adaptivă, cu faza lungă cu efect antiorbitre și distribuție adaptivă a luminii, oferă și funcționalitatea de proiectoare de ceață față, cu lumină automată pentru vreme rea. Grila BMW "lconic Glow" este o caracteristică standard a vârfului de gamă BMW X7 M60i xDrive și va fi oferită ca opțiune pentru celelalte variante de model. Și în partea din spate a mașinii au fost operate modificări vizibile ale blocurilor optice.

Denis Le Vot, șeful Dacia: Tot ce am pierdut, nu am pierdut CITEȘTE ȘI Denis Le Vot, șeful Dacia: Tot ce am pierdut, nu am pierdut

Gama de motoare include un nou V8 pe benzină, de 4.4 litri, pentru vârful de gamă M60i xDrive, care este derivat din motoarele M GmbH. Acesta are 390 kW/530 CP și un cuplu maxim de 750 Nm. De asemenea, un motor cu șase cilindri în linie, de ultimă generație, își face debutul la xDrive40i, cu o putere de 280 kW/380 CP, în timp ce cuplul maxim crește la 540 Nm susținut de sistemului mild-hibrid. A treia propunere este motorul diesel cu șase cilindri în linie de pe xDrive40d cu o putere de 259 kW/352 CP și un cuplu de 700 Nm, care poate fi crescut până la 720 Nm cu ajutorul sistemului mild-hybrid.

Toate cele trei motoare dispun de tehnologia mild-hybrid 48V de nouă generație.

BMW X7 va fi produs în continuare în uzina din SUA, Spartanburg, iar lansarea sa pe piață va începe din luna august.

FOTO BMW a prezentat noul X7, o revizuire avansată a SUV-ului vârf de gamă

FOTO BMW a prezentat noul X7, o revizuire avansată a SUV-ului vârf de gamă

viewscnt
Afla mai multe despre
bmw x7
noul x7
bmw lansare suv