FOTO Ford lansează noul Transit Custom, inclusiv cu versiune electrică

FOTO Ford lansează noul Transit Custom, inclusiv cu versiune electrică
Gabriel Dogaru
Gabriel Dogaru
scris 10 oct 2023

Ford Transit Custom, vanul de o tonă al constructorului american, a primit o nouă generație, ce va fi produsă de Ford Otosan în Turcia și va avea inclusiv versiune complet electrică.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Ford a lansat noul Transit Custom, un vehicul comercial ce va începe livrările în ultima parte a acestui an și, începând de anul viitor, va avea și o versiune electrică. Modelul are o platformă complet nouă, care îmbunătățește specificațiile mașinii, în special cele referitoare la încărcătură, dar și la confortul șoferului. Modelul este de asemenea echipat cu cea mai nouă arhitectură de conectare care permite accesul la ecosistemul Ford Pro. Platforma va permite instalarea diferitelor tipuri de propulsie, inclusiv PHEV, a tracțiunii integrale, în premieră, dar și a propulsiei complet electrice, regăsite pe versiunea E-Transit Custom.

CONFIRMARE DOCUMENT Noua lege RCA - Limitele minime de despăgubire în caz de accident auto vor fi modificate, obligația de asigurare va fi impusă inclusiv pentru trotinete electrice și biciclete electrice CITEȘTE ȘI CONFIRMARE DOCUMENT Noua lege RCA - Limitele minime de despăgubire în caz de accident auto vor fi modificate, obligația de asigurare va fi impusă inclusiv pentru trotinete electrice și biciclete electrice

Odată cu noul Transit, Ford lansează și versiunea de pasageri, Tourneo Custom, care are date tehnice similare, cu excepția celor referitoare la capacitățile de încărcare, transformate în acest caz în scaune pentru pasageri.

FOTO Ford lansează noul Transit Custom, inclusiv cu versiune electrică

Ford a început producția modelelor echipate cu motoare diesel, EcoBlue, cu puteri de 110 CP, 136 CP, 150 CP sau 170 CP, care vor fi livrate primele, în timp ce motorizarea plug-in hybrid va începe livrările în primăvara anului viitor, urmat de propulsia electrică. La diesel, este standard cutia de viteze manuală, iar opțional va fi disponibilă cutia automată, cu opt trepte (motoarele de 136 și 170 CP).

Renault și Volvo Group au pus bazele unei noi companii de vehicule comerciale electrice. „O combinație de neegalat.” CITEȘTE ȘI Renault și Volvo Group au pus bazele unei noi companii de vehicule comerciale electrice. „O combinație de neegalat.”

Ford Transit Custom va avea volume de încărcare de la 5,8 la 6,8 metri cubi, pentru înălțimea standard a acoperișului, cu o sarcină utilă de până la 1.350 kg și o lungime maximă a încărcăturii de 3,45 metri, care folosește o funcție ce permite încărcarea de obiecte lungi sub scaunele pasagerilor. Va exista și caroseria cu cabină dublă, cu ampatament scurt sau lung.

Motorizarea Plug-In Hybrid combină un motor pe benzină în ciclu Atkinson de 2.5 litri cu o baterie de 11,8 kWh, cu o putere combinată de 232 CP, o autonomie pur electrică de până la 56 km, dar și 2,3 kW disponibili pentru unelte și echipamente prin Pro Power Onboard . Noul grup motopropulsor este similar cu cel utilizat de Ford Kuga Plug-In Hybrid.

viewscnt
Afla mai multe despre
ford transit custom
ford tourneo custom
ford e-transit