FOTO Nissan a prezentat al doilea concept electric: Hyper Adventure

FOTO Nissan a prezentat al doilea concept electric: Hyper Adventure
Gabriel Dogaru
Gabriel Dogaru
scris 11 oct 2023

După Hyper Urban, Nissan prezintă al doilea concept-car ce va fi expus la salonul auto din Tokyo. Constructorul japonez spune că vor fi dezvăluite mai multe concepte în această perioadă.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Nissan Hyper Adventure este un SUV cu alură de monovolum sau un monovolum cu trăsături de crossover, pe care japonezii îl propun ca un studiu care să sugereze direcțiile în care marca vrea se se dezvolte din punct de vedere al designului și tehnologiei.

FOTO Vin noile trenuri pentru CFR. Cum arată și cu ce viteză vor circula CITEȘTE ȘI FOTO Vin noile trenuri pentru CFR. Cum arată și cu ce viteză vor circula

Descrierea pe scurt a mașinii face referire la „outdoor adventure”, fiind vorba despre un SUV sport. Principala trăsătură despre care vorbește constructorul este cea legată de baterii, care au o capacitate mare și permit distribuirea energiei către infrastructură, de tip V2X, adică „vehicul către orice”, către casă, către rețea sau pur și simplu pentru unelte și dispozitive. De asemenea, este amintit sistemul de tracțiune integrală e-4ORCE.

Printre inovațiile cu care vine conceptul este bancheta spate, care poate fi rotită cu 180 de grade, astfel încât să devină o banchetă orientată către portbagaj, adică spre exterior, dacă portbagajul este deschis. Soluție este suplimentată cu patru trepte care pot fi deschise spre spatele mașinii, astfel încât pasagerii să poată coborî direct afară de pe banchetă.

FOTO Ford lansează noul Transit Custom, inclusiv cu versiune electrică CITEȘTE ȘI FOTO Ford lansează noul Transit Custom, inclusiv cu versiune electrică

Primul concept al Nissan din această toamnă a fost Hyper Urban, un SUV electric, de culoare galben-taxi, cu suprafețe ce par a fi șlefuite precum fețele unei pietre prețioase, despre care Nissan spune a fost inspirat din triunghiurile unui caleidoscop. Panoul de bord poate fi personalizat de proprietar, iar scaunele din față pot fi pliate și împreunate cu scaunele din spate, pentru a crea un fel de canapea confortabilă, potrivită pentru relaxare. Nissan nu se oprește însă aici și spune că spațiul poate deveni mobilier dacă mașina este parcată într-un loft sau într-un bungalow.

Toate conceptele vor fi dezvăluite pe 25 octombrie, în cadrul Japan Mobility Show.

FOTO Nissan a prezentat al doilea concept electric: Hyper Adventure

FOTO Nissan a prezentat al doilea concept electric: Hyper Adventure

FOTO Nissan a prezentat al doilea concept electric: Hyper Adventure

viewscnt
Afla mai multe despre
nissan concept
nissan hyper adventure
nissan hyper urban