FOTO Opel a publicat primele imagini cu noul SUV Mokka electric

FOTO Opel a publicat primele imagini cu noul SUV Mokka electric
scris 25 iun 2020

A doua generație a micului SUV Opel Mokka se pregătește de lansare în acest an, iar acum au fost publicate primele imagini, care arată o asemănare foarte mare cu conceptul GTG, prezentat în urmă cu doi ani.

Noul Opel Mokka va fi electric, însă va avea și versiuni propulsate cu motoare tradiționale, pe benzină și motorină. Noua versiune electrică, pe care mizează foarte mult marca, va avea un motor de 136 CP și un cuplu de 260 Nm, cu o baterie de 50 kWh, care va oferi o autonomie de aproximativ 322 km. Din punct de vedere al dimensiunilor, Opel spune că va fi mai scurtă decât prima generație, cu 12,5 cm (4,15 metri total lungime), mașina fiind dezvoltată pe noua platformă a grupului PSA, care a scurtat și ampatamentul cu 2 mm.

FOTO Opel a publicat primele imagini cu noul SUV Mokka electric

„Noul Mokka este un autovehicul modern care atrage privirile și va schimba percepția asupra mărcii noastre! Cu Mokka, reinventăm Opel și introducem designul pentru următorul deceniu. Acesta arată tot ce reprezintă marca astăzi și în viitor: Mokka este plăcut de condus, dotat cu tehnologii inovatoare și eficient din toate punctele de vedere. În plus, întruchipează perfect valorile mărcii Opel - captivante, abordabile, germane - în cel mai progresiv mod. Este primul Opel care este electric chiar de la lansare; o dovadă reală a faptului că Opel devine electric”, a declarat CEO-ul Opel, Michael despre noul model.

BMW - primul constructor auto care introduce cheia digitală a mașinii pe iPhone în 45 de țări, inclusiv România CITEȘTE ȘI BMW - primul constructor auto care introduce cheia digitală a mașinii pe iPhone în 45 de țări, inclusiv România

Printre noutățile tehnologice ale noului model se numără și panourile digitale de la interior, atât pentru afișajele curente ale vehiculului, cât și pentru multimedia. Opel anunță și o serie lungă de sisteme de asistență și confort, de la Advanced Cruise Control, la IntelliLux LED.

FOTO Opel a publicat primele imagini cu noul SUV Mokka electric

Potrivit anunțului Opel, noul Mokka va putea fi comandat la delaeri din a doua parte a anului curent, iar livrările vor începe în 2021.

Cei de la Opel au anunțat anterior că noul design ce va fi regăsit pe Mokka integrează noua filosofie de design a mărcii, numită Opel Visor, care cuprinde pritnre altele, blocuri optice, logo și grilă, toate încadrate într-un singur chenar, „un vizor protectiv care integrează organic” aceste trei elemente.

FOTO Opel a publicat primele imagini cu noul SUV Mokka electric

viewscnt
Afla mai multe despre
opel mokka
noul mokka
masini electrice
lansare opel mokka