FOTO Renault dezvăluie prima imagine cu noul SUV Austral

FOTO Renault dezvăluie prima imagine cu noul SUV Austral
Gabriel Dogaru
Gabriel Dogaru
scris 14 ian 2022

Renault se pregătește de lansarea unui nou model, un SUV care va înlocui actualul Kadjar și care va avea și versiune electrică. Prima imagine cu acest model dezvăluie doar o siluetă care confirmă caroseria clasică de SUV, cu o linie a spatelui ceva mai înclinată.

Urmărește-ne și pe Google News

Cel mai nou model ce va fi lansat de Renault în curând este descris de constructor ca având „o siluetă elegantă și atltetică”. De asemenea, cei de la Renault spun că este „următorul pas în ofensiva de segment C a mărcii”.

Noul Renault Austral urmează să fie lansat în primăvara acestui an, pentru a înlocui modelul Kadjar, care dispare din gama francezilor. Primele detalii referitoare la noul SUV arată că va avea o lungimea de 4,51 metri, aproape identică cu cea a primei generații Koleos, și o singură opțiune, cu 5 locuri. „Derivat din cuvântul latin „australis”, Austral evocă vibrația și căldura sudului, plăcerea liniștită a naturii, precum și spațiile largi, deschise, evocând oportunități nelimitate”, spunea Renault când a anunțat numele noului model.

Schimbări majore în Programul Rabla 2022. Mașinile Euro 3 și mai vechi primesc bani în plus CITEȘTE ȘI Schimbări majore în Programul Rabla 2022. Mașinile Euro 3 și mai vechi primesc bani în plus

Acum sunt adăugate noi elemente în prezentarea viitorului SUV. „Elegant și tehnologic” spune Gilles Vidal, directorul de design al Renault. “Renault Austral combină elemente stilistice puternice care îi conferă un design dinamic și elegant. Calitatea este ușor de observat încă de la prima vedere. Am redus decalajele caroseriei, am ajustat proporțiile astfel încât să dezvolte un sentiment calitativ imediat”, mai spune cel care a coordonat aspectul noului model.

Austral va purta noul logo al Renault, fiind al doilea model, după Megane E-Tech, care preia rombul restilizat. Acesta se încadrează în farurile în forma literei C și, împreună cu grila și farurile, folosesc tehnologia micro-optic, cu linii gravate direct pe suprafața plexiglasului, generând un efect vizual specific.

FOTO Renault dezvăluie prima imagine cu noul SUV Austral

viewscnt
Afla mai multe despre
renault austral
renault suv
imagini austral