FOTO Rolls Royce lansează modelele Phantom și Ghost Black pe piața din România

FOTO Rolls Royce lansează modelele Phantom și Ghost Black pe piața din România
scris 19 sep 2022

Brandul exclusivist Rolls Royce, deținut de grupul german BMW, a lansat în România cele mai noi două modele ale mărcii, Phantom Series II și Ghost Balck Badge, care vor putea fi comandate la reprezentanța din Munchen, cu ajutorul biroului de la București. Ambele aparțin grupului de firme MHS, deținut de Michael Schmidt.

Clienții români care își permit să cumpere un Rolls Royce au la dispoziție în acest moment două noi automobile ale mărcii, respectiv ediția revizuită a lui Phantom – generația opta - și versiuna de performanță Black Badge a lui Ghost. Ambele sunt variante, versiuni ale celor două modele celebre ale Rolls Royce și oferă noi oportunități celor care vor să-și cheltuie banii pe o mașină de statut.

Să nu uităm însă că, pentru a comanda o mașină Rolls Royce, românii trebuie să ia legătura cu un dealer al mărcii din altă țară, pentru că România nu are și nu justifică o investiție într-un astfel de showroom. Există la București Rolls-Royce Motor Cars Service București, o simplă reprezentanță oficială a brandului de lux britanic, care este însă autorizată să efectueze doar reparații ale mașinilor clienților din România.

ULTIMA ORĂ VIDEO & FOTO Dacia surprinde pe toată lumea. “Mai sunt 2 zile!” CITEȘTE ȘI ULTIMA ORĂ VIDEO & FOTO Dacia surprinde pe toată lumea. “Mai sunt 2 zile!”

Angajații acestei unități facilitează totodată și legătura cu un dealer adevărat, respectiv Rolls Royce Cars Munchen, care este parte a aceluiași grup, MHS Holding. Motivul lansării din România nu este nici o listă de prețuri specifică pentru români, nici deschiderea unui showroom local, ci ocazia de a prezenta potențialilor clienți cele două mașini.

ULTIMA ORĂ VIDEO & FOTO Dacia a lansat, la Paris, noul concept Dacia Manifesto, anunțat de Profit.ro în primăvară CITEȘTE ȘI ULTIMA ORĂ VIDEO & FOTO Dacia a lansat, la Paris, noul concept Dacia Manifesto, anunțat de Profit.ro în primăvară

Cei de la Rolls Royce și de la MHS precizează că, după prezentarea publică făcută jurnaliștilor și clienților, la București, urmează întâlniri individuale cu clienții, inclusiv „o prezentare exclusivă destinată clienților Rolls Royce din România”.

Cele două mașini aduse special la București pentru a fi arătate clienților sunt Phantom Series II, un facelift al lui Phantom lansat în 2017, care vine cu mici retușuri estetice, dar cu aceleași trăsături cunoscute de la lansare, așa cum explică și Frank Tiemann, Director Corporate Communications Rolls-Royce Motor Cars pentru Europa Centrală, de Est și Asia Centrală: „Cu noua expresie a Phantom, am păstrat și protejat cu grijă tot ceea ce clienții noștri iubesc la acest automobil superlativ și luxos. Îmbunătățirile subtile, dar semnificative, reflectă gusturile și cerințele lor în schimbare”. O grilă iluminată, faruri decorate cu „lumini stelare”, gravate cu laser, o gamă de roți noi, sunt câteva din noutățile acestui model care costă începând de la circa 450.000 de euro. 

ULTIMA ORĂ Dacia a depășit Renault în Europa CITEȘTE ȘI ULTIMA ORĂ Dacia a depășit Renault în Europa

Michael Schmidt, cel care deține centrul Rolls Royce din București și a construit prima reprezentanță a mărcii de lux deținută de investitor român, nu în România, ci la Munchen, a explicat motivul acestei lansări: „Fiind produsul de vârf al mărcii, Phantom atrage clienți de elită Rolls-Royce în România. Cu un traseu de succes, cei mai buni în domeniul lor și uneori în atenția publicului, aceștia sunt oameni determinați și exigenți. Phantom a fost întotdeauna ceea ce și-a dorit clientul să fie; nu numai „cea mai bună mașină din lume”, ci și cea mai bună mașină pentru ei și pentru lumea lor. Astăzi am reușit să aducem în fața elitei proprietarilor de automobile din România cele mai noi interpretări ale etalonului luxului automobilistic.”

FOTO Rolls Royce lansează modelele Phantom și Ghost Black pe piața din România

Celălalt model lansat este un produs derivat din mult mai experimentatul Ghost, care are deja o vârstă importantă, fiind lansat încă din 2009. Acum, Black Badge Ghost vine cu o combinație de culori care stă la originea numelui, dar oferă și o versiune a motorului de 6,7 litri V12 care are 600 CP, cu 30 mai mult decât versiunea de bază. Prețul lui Black Badge este și el unul care depășește 400.000 de euro, însă prețurile de listă nu sunt niciodată comunicate de companie.

FOTO Rolls Royce lansează modelele Phantom și Ghost Black pe piața din România

viewscnt
Afla mai multe despre
rolls royce românia
phantom
ghost black badge