FOTO Start la fluidizarea traficului în zona Buftea

FOTO Start la fluidizarea traficului în zona Buftea
Profit.ro
Profit.ro
scris 3 apr 2023

Autoritățile au semnat astăzi 3 contracte pentru proiectarea și autorizarea lucrărilor de construire a două sensuri giratorii și a unui pasaj pietonal subteran care vor fluidiza traficul rutier și pietonal în zona orașului Buftea.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Contractul pentru Sensul giratoriu pe DN 1A, la intersecția cu strada Știrbei Vodă (oraș Buftea), are o valoare de 181 mii lei (fără TVA).

FOTO Porsche dezvăluie noul interior al lui Cayenne, cu un display cât toată mașina CITEȘTE ȘI FOTO Porsche dezvăluie noul interior al lui Cayenne, cu un display cât toată mașina

Pasajul pietonal subteran DN 1A, la intersecția cu Bulevardul Mihai Eminescu (oraș Buftea), are o valoare de contract de 198 mii lei (fără TVA).

Amenajarea Sensului giratoriu pe DN 7, la intersecția cu strada Milano, are o valoare contractuală de 181 mii lei (fără TVA).

Proiectarea pentru toate cele trei contracte va fi asigurată prin PNRR, iar durata fiecăruia va fi de 120 zile.

FOTO Noi fotografii-spion cu Dacia Duster 3 confirmă designul similar cu Bigster CITEȘTE ȘI FOTO Noi fotografii-spion cu Dacia Duster 3 confirmă designul similar cu Bigster

Prima etapă va dura 60 de zile și vizează elaborarea Studiilor de Fezabilitate și a expertizelor tehnice.

FOTO Start la fluidizarea traficului în zona Buftea

În cea de a doua etapă, care va dura tot 60 de zile, va fi elaborat Proiectul pentru autorizarea executării lucrărilor de construire.

viewscnt
Afla mai multe despre
buftea
drum