FOTO Vola îl ironizează pe Iohannis

FOTO Vola îl ironizează pe Iohannis
Profit.ro
Profit.ro
scris 9 mar 2023

Vola.ro, platformă online de rezervari bilete de avion din România, a lansat pe rețelele sociale o ironie la adresa președintelui Klaus Iohannis, după ce acesta a plecat în vizită oficială în Japonia cu un avion de lux, care a făcut și o escală la Sibiu.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale
FOTO Statele Unite deschid o investigație asupra Tesla în urma unor reclamații de la șoferii care spun că le-a căzut volanul în mers CITEȘTE ȘI FOTO Statele Unite deschid o investigație asupra Tesla în urma unor reclamații de la șoferii care spun că le-a căzut volanul în mers

”Nu trebuie să ajungi cu un jet privat la Sibiu. Zboruri București – Sibiu dus-întors. Superoferte pentru orice plătitor de impozit”, este mesajul postat de Vola.

FOTO Vola îl ironizează pe Iohannis

Referința din mesaj la plătitorii de impozit are legătură cu faptul că escala avionului în care se afla președintele Iohannis nu a implicat costuri către Aeroportul Sibiu deoarece aeronavele care execută zboruri speciale sunt scutite de la plata tarifelor aeroportuare, arată G4Media.

Boardingpass.ro a publicat imagini cu aeronava închiriată de Administrația Prezidențială pentru a-l transporta pe președintele Iohannis în Japonia, acolo unde a desfășurat o vizită oficială.

”Acesta este interiorul Boeingului 737-900ER(BBJ) Global Jet cu care președintele României călătorește în Japonia și Singapore.

VIDEO UMB a ajuns la 63 % pe Lotul 3 al Autostrăzii Ford. Când este pregătită inaugurarea CITEȘTE ȘI VIDEO UMB a ajuns la 63 % pe Lotul 3 al Autostrăzii Ford. Când este pregătită inaugurarea

Capacitatea sa de transport este de numai 19 pasageri. Cu acest avion, președintele țării a călătorit pe ruta București – Sibiu – Tokyo Haneda în 4-5 martie 2023. Deoarece autonomia avionului este insuficientă pentru un zbor fără escală din Sibiu până în capitala Japoniei, piloții ai efectuat o oprire pentru realimentare în Baku (Azerbaidjan).

Durata zborului dintre București și Sibiu a fost de 31 de minute, cea a zborului dintre Sibiu și Baku a fost de două ore și 48 de minute, iar zborul dintre Baku si Tokyo a avut o durată de nouă ore”, scrie pe pagina de Facebook.

VIDEO & FOTO Hyundai a prezentat noua generație Kona, cu motoare termice și electrice CITEȘTE ȘI VIDEO & FOTO Hyundai a prezentat noua generație Kona, cu motoare termice și electrice

Președintele Klaus Iohannis a efectuat în 2022 deplasări externe care însumează cheltuieli de peste 16,6 milioane de lei.

FOTO Vola îl ironizează pe Iohannis

Conform unui răspuns al Administrației Prezidențiale, președintele a efectuat anul trecut 21 de deplasări externe, în cadrul unor delegații oficiale.

FOTO Vola îl ironizează pe Iohannis

FOTO Vola îl ironizează pe Iohannis

viewscnt
Afla mai multe despre
klaus iohannis
avion